Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zwierzaki na serwerze Vimeya

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cnxDP0G.png

Witam. przedstawiam wam tutaj nowe zwierzaki na serwerze Vimeya, nie są to wszystkie zwierzaki które znajdziecie na serwerze będzie ich dużo więcej. Niektóre zwierzaki również bedą w innych odmianach koloru.

HKiOWAH.pngyXCmOj8.pngg5dzbhE.png

BQokr8b.pngMZBSx77.pngLN0bPab.png

Y1dDGRZ.pngmO1YnYx.png 

Zwierzaki w grze wyglądają dużo lepiej niż na ss, poza zwierzakami na serwerze będą zupełnie nowe NPC, zupełnie nowe wierzchowce, moby, bossy na nowych mapach i wiele wiele wiecej, nie spotkacie tutaj starych mountów typu lodowy lew czy petów.

Serwer będzie Medium z maks. poziomem 180, będzie miał również pare elementów easy.

Jeśli ktoś chce poznać więcej informacji zapraszamy na fanpage

Dodatkowo proszę nie mylić nas z serwerem o takiej samej nazwie który kiedyś był robiony przez upełnie inny team, domena zostala nam przekazana 2 miesiące temu.

xyz

Grafike loga i fanpage na zlecenie wykonał Mizune

Opublikowano

Żeby prezentacji tego serwera nie zamknięto z powodu kradzieży modeli z innych gier. :v

Bardzo robota, zwierzaki przypadły mi do gustu i nie widziałem ich na innych serwerach.

Opublikowano

Kto technik? Bardzo fajnie wyglądają te pety.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Bardzo ładne modele.

Ale obawiam się że powinno zostać wywalone bo kradzione :D

Opublikowano

Najbardziej spodobał mi się królik, jeż i ten rogacz - ostatni stworek. Bardzo ładnie prezentują się. Ale strasznie czuć "styl Mizune". To jakaś druga odsłona A.... czy coś? 

Opublikowano

Najbardziej spodobał mi się królik, jeż i ten rogacz - ostatni stworek. Bardzo ładnie prezentują się. Ale strasznie czuć "styl Mizune". To jakaś druga odsłona A.... czy coś? 

Może ci się tak wydawać, ponieważ Mizune wykonał logo i grafikę tworzy dla nas, tak poza tym nie ma nic wspólnego z serwerem.

Opublikowano

Pety są spoko ale sam painting nie wystarczy, widziałem te petsy już na innym forum.

BTW miasta z Wom'a. Identyczne ułożenie trawy nawet.

Opublikowano

Pety są spoko ale sam painting nie wystarczy, widziałem te petsy już na innym forum.

BTW miasta z Wom'a. Identyczne ułożenie trawy nawet.

Pety możliwe, że niektóre widziałeś aczkolwiek są one przez nas wyeksportowane i działają na wszystkich możliwych procesorach.

Pragnę nadmienić, że jest to garstka petów dostępnych na serwerze.

Dodatkowo co do miast, to nie kieruj się screenshotami, bo są to pierwsze lepsze miasta - u nas będą całkiem nowe.

Opublikowano

Pety możliwe, że widziałeś aczkolwiek są one przez nas wyeksportowane i działają na wszystkich możliwych procesorach.

Dodatkowo co do map, to nie kieruj się screenshotami, bo są to pierwsze lepsze miasta - u nas będą całkiem nowe.

Lol kto normalny pisze tera ze pety działają na wszystkich procesorach? Wiesz w ogóle od czego to zależało?

Btw logo zgapione od ATR... ;d

Opublikowano

­Bardzo ładne zwierzaczki, szczególnie ostatni. ^^

Opublikowano

Ten fioletowy z kapturem w miarę ujdzie.Reszta to jakaś pomyłka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...