Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tu wyjść z silvera?

GPArtiGP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem posiadam silver 5.Ale nie moge wskoczyc wyzej poniewaz co chwile dobiera mi takich slabych graczy do druzyny ze to jakas masakra.Nie mowie ze jestem jakis pro elo graczem ale wiekszosc meczy koncze z 1 miejscem.Ale jak to mam osiagnac gdy w 1 meczu jest super fajna ekipa,wygrywamy,a nastepnie 2 mecze z żędu przegrywam przez jakis idiotow.Np teraz w tej chwili gram turniej,oczywiscie jest z 10-0 mam staty 10-10 a reszta druzyny(2 gracz 6-10) 3gracz (3-10)a 2 idiotow wyszlo z gry i mamy BOTY.

Wiec nie wiem jak tu mozna osiagnac wyzsza range.Czy wyzej jest tak samo.

Opublikowano

Ahhhh... Czy tak trudno jest znaleźć kogoś do gry? Zamiast pisać taki debilny temat, napisałbyś post w odpowiednim temacie o tym, że szukasz ludzi do teamu. Na co liczyłeś zakładając ten temat?

Opublikowano

Z

Ahhhh... Czy tak trudno jest znaleźć kogoś do gry? Zamiast pisać taki debilny temat, napisałbyś post w odpowiednim temacie o tym, że szukasz ludzi do teamu. Na co liczyłeś zakładając ten temat?

Ze ktos sie zlituje i zaprosi mnie ;)

Opublikowano

Jesteście po prostu zjebaną gimbazą nie umiejącą grać. Pograjcie sobie na byle jakim servie z lepszymi graczami i zobaczycie ze jesteście jeszcze za slabi na wyższe ligi.

Opublikowano

Znajdz ludzi do grania samemu nie ma co :).

Haha nie ruscy tylko slaby jestes :D

Gdybym był słaby to bym nie ugrywal rund sam na 3-5 ;)

Gdy gram z teamem jak są dostępni to idzie jak po maśle o ile nie trafi się jakiś śmieć z czitami

Jesteście po prostu zjebaną gimbazą nie umiejącą grać. Pograjcie sobie na byle jakim servie z lepszymi graczami i zobaczycie ze jesteście jeszcze za slabi na wyższe ligi.

zjebany to ty masz ryj, kozak w necie ciota w świecie

Opublikowano

Zasada jest w każdej grze taka sama albo umiesz grać i idziesz wyżej, albo jesteś noobem płaczącym na team, cheaterow i zostajesz w gownianych ligach.

Opublikowano

Zasada jest w każdej grze taka sama albo umiesz grać i idziesz wyżej, albo jesteś noobem płaczącym na team, cheaterow i zostajesz w gownianych ligach.

Ciekawe jaką ty masz range, że tak mówisz... a co do gry jeżeli gra jedna albo 2 osoby w teamie a reszta lami to trudno wygrać -.- a jak Ci się trafi taki z czitami, że się kręci i zaija przez 10 ścian no to ciekawe jak byś grał...

Opublikowano

Ta bo cheaterzy nie maja gdzie grać tylko w silverach :D , a jak jesteś taki dobry to paru silverow przeciwko nie powinno być dla cb problemem

Opublikowano

Biedne silverki :( nie moge wyjsc z silvera ;( takie trudne jest stworzyć team ;(( ojej jeszcze ludzi do teamu znaleźć jeju az sie okczo w lze kreci hehe.No chlopaki ja siedze w tym silverze bo co 2 mecz cyka blac haraszof albo cziter w enemy ojej :D to teraz tak skonczcie grac sami to nie bedzie cyka blac lub haraszof ;D znajdzcie ludzi polecam CSGO POLSKIE MIXY szybko tam znajdziesz ludzi do grania =) opisze wam to w punktach :(

1.Wbijasz do grupy co jest duzo osob i chca grac np CS GO POLSKIE MIXY (nie reklamuje poprostu gdy napisze szukam gracza czy ludzi w minute mam 10 zaproszen ;)"

2.Robisz poczekalnie wybierasz mape  najlepiej dusta2 ,mirage,inferno,cache albo nuke gdy cie doda do ct masz teoretycznien wygrany mecz :D

3.Gdy ogarniesz 5 osobowy sklad należy nacisnąć START

4.Rozgrzewka auto lama i kampisz u enemyy :D 

5.Rozpoczyna sie mecz musisz sie komunikowac z druzyna bardzo bardzo duzo :D i wygrac pistoletowke

6.Po wygranej pistoletowce kupujesz Bizona p90 czekacie 20 sec az przeciwny wyrzuca wszystkie Hejdze albo Nejdy wtedy wbijacie w ten sposob wygracie 4/0 na luzie :D

7.W 5 rundzie polecam kupic juz ak albo m4 dlatego ze enemy moga grac fulla =)

8.Ciesz Sie Baw Sie Rośnij hehehe 

Jesli zrobisz to co ci opisalem wyjdziesz z tego silvera w pare dni albo po 1 dniu =) wtedy skonczy sie bol dupy typu "japierdole znowu rusek" Polecam tez zmutowanie przeciwnikow wtedy bedziej sie skupisz na grani niz na pisaniu z nimi 

Opublikowano

Grajac sam tez dostawalem warzywa do teamu, 3 przegrane mecze 1 wygrany kolejne 2 przegrane i remis, na remisie wrzucilo mnie do ak. Wszystkie mecze otwieralem i ciagle prosilem team zeby oddal pake(wiecej pkt). Wiec nawet jak macie zjebane teamy, ruskow i cziterow to jezeli zaslugujecie na wyzsza range to ja wbijecie...

Opublikowano

*warzywa*.

Na przegraną i wygraną zawsze składa się cała drużyna. Jeżeli jest 5 osób i przegraliście to nie jest wina tych 4 tylko Twoja również. Trzeba po prostu grać i nie płakać...

Opublikowano

Polecam pograć trochę DM by ogarnąć aim'owanie. Potem możesz z jakimś kumplem grać. Uwierz mi że w 2 możecie dużo ugrać :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Nie potrafisz wyjść silvera po tym jak Volvo zrobiło, że łatwiej rangi się wbija?

W takim razie silver to twoje miejsce, ziomek.

Zrób sobie przerwę, odpocznij od tej chorej gry i po powrocie będzie lepiej :)

Ja zrobiłem tak: Przerwa 3 tyg. -> Po przerwie wbiłem sobie na DM'a z 30 min i było wszystko cacy.

Na przełomie 3-6 dni tak prezentowała się ranga: DMG (Przed przerwą) i w przeciągu kilku meczy LE, a następnego dnia LEM. 

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Dobrze grasz = wyjdziesz. Ew. Mogę Cię kernąć :)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Witam mam problem posiadam silver 5.Ale nie moge wskoczyc wyzej

nie rozumiem co my możemy z tym zrobić.

Ludzie grający w silverze przeważnie myślą, że wszystkie ich przegrane to wina drużyny. Dla mnie to jest chore, bo potem trafiają się takie wyboostowane osoby, które grały razem w teamie, a grając solo nie potrafią poruszać się po mapie. Według mnie da się wygrać samemu mecze na poziomie silvera i golda, ale trzeba grać bardzo agresywnie i pewnie siebie.W takich meczach liczy się tylko i wyłącznie aim i praktycznie zero taktyki. Piszę, zero z tego względu, że przeważnie w tych rangach nikt na voipie się nie odzywa i dla nich flash służy do tego, aby rzucić go przed siebie. Na poziomie +ak samemu się już meczu nie wygra. Tam przeważnie grają już teamy i mają opykane podstawowe smoke i coś tam strzelają, więc wbitka samemu na bombsite mija się z celem.

w tej chwili gram turniej,oczywiscie jest z 10-0 mam staty 10-10 a reszta druzyny(2 gracz 6-10) 3gracz (3-10)a 2 idiotow wyszlo z gry i mamy BOTY.

Wiec nie wiem jak tu mozna osiagnac wyzsza range.Czy wyzej jest tak samo.

Wyżej trzeba grać zespołowo, a tutaj lataliście na pałe. Nie widziałem tego meczu, ale jest pewien, że graliście solo i każdy biegał sobie w różne miejsca w nadziei, że kogoś zabije. Byliście słabi, a mimo to każdy szedł sam. Gdybyście atakowali razem wynik byłby inny, a tak ty zdobywałeś nic nie znaczące fragi (podejrzewam, że raz zachowałeś broń), a oni się za przeproszeniem wkurwiali, że idą i padają i po prostu wyszli.

Polecam pograć trochę DM by ogarnąć aim'owanie. Potem możesz z jakimś kumplem grać. Uwierz mi że w 2 możecie dużo ugrać :D

zgadzam się z tym w 100%, ale niech ten DM wygląda poważnie. Jak gramy to nie full auto 30 ammo w ziomka, aby tylko zabić. Strzelajmy głowy, bo to popłaca. Takie to oczywiste, ale nie zawsze się zwraca na to uwagę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...