Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox One czy PS4?

BurnPower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli poprzez "nie mówiąc o kasie" jeśli miałbym wolne z 4k, to bym sobie pewnie kupił obie konsole.

Jeśli mam wybrać jedną, to wybieram tą która oferuje lepsze tytuły ekskluzywne. Które są lepsze wg. Ciebie to już nie wiem... Na obecną chwilę obie konsole posiadają fajne tytuły ekskluzywne, chętnie bym zagrał w Ryse, Sunset Overdrive czy też Titanfall. Z drugiej strony na PS4 jest kolejna część Killzone czy też Infamous, a w przyszłym roku Uncharted 4. Z nowości DriveClub i The Order 1886.

Patrząc lata wstecz, to moim zdaniem PlayStation posiadało zawsze lepsze tytuły ekskluzywne na swoją konsolę, Xbox też miał fajne gry ale i tak większość była dostępna również na PC. Jeśli masz w domu jakiś dobry komputer, który jeszcze będzie dźwigał gry przez kilka lat, to wybrał bym PS4.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Zdecydowanie ps4, chociaż konsola ma Swoje wady np:

* Pad szybciej się rozładowuje niż na PS3

* Konsola głośniej chodzi 

* Nie ma jeszcze dość fajnych gier ale zależy co kto lubi.

xBox znów moim zdaniem ma wygodniejszego pada ale nie wiem czy znów na baterie ^^ 

Mając xbox 360 sprzedałąm po 3 miesiącach i przeszłam na ps bardziej mi ta konsola odpowiada więc jak bym miała wybierać to ps4. Ale bym poczekała 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...