Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze grać?

xpawelx123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja powiem WEST sam mam konto i nie narzekam, na East widzą PL to pre report dostajesz :D

...................\/...................

Opublikowano

EUNE. Pewnie tam grają Twoi znajomi.
Natomiast jeżeli chcesz widzieć mniej bluzgania i flame'u przez całą grę to polecam EUW :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

​Polecam EUNE. Jeśli jesteś ogarniętym graczem to będziesz grać w miłym towarzystwie (bez flamewaru itp...). ­Ale zdarzają się też dzieci...

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

EUNE - Serbia, Węgry. Czechy i inne gówniane kraje, serdecznie polecam bo najlepszi gracze :)

Opublikowano

Wole westa to według mnie jest tam większa kultura niż na nordicu ...

Nowicjusz
Opublikowano

EUNE, EUW jak nie chcesz oglądać rodaków, raczej ciężko spotkać, flamią tak samo ale jak się już większa spina robi, tylko po angielsku.  ^_^

Opublikowano

EUNE, EUW jak nie chcesz oglądać rodaków, raczej ciężko spotkać, flamią tak samo ale jak się już większa spina robi, tylko po angielsku.  ^_^

Jak każdy każdemu będzie polecał EUW z tego powodu, to w końcu liczba polaków na tym serwerze drastycznie wzrośnie - taka wasza logika... ;]

Opublikowano

Dla mnie EUNE, bo tu mam najwięcej znajomych. Raczej wszędzie są toksyczni gracze (w mniejszej lub większej liczbie). Ale rzekomo na EUW mniej... Sam wybierz, to Twoje konto i Ty na nim grać będziesz, zawsze przenieść się możesz :p

Opublikowano

Na EUNE, przyjęło się, że jest dużo flejmerów ale z dywizją to znika. Moim zdaniem poziom gry jest prawie wyrównany lecz na EUW można spotkać graczy z LCS ;], ale żeby ich zobaczyć musisz mieć minimum master tier ^^

Opublikowano

Jeśli chcesz sie nauczyć grać w lol'a graj na EuW Jeśli chcesz sie męczyć z trollami to idz na EuNe. Z kumplami graliśmy na EUW i mieliśmy Platyny/Diamenty przeszliśmy za rp do Nordic.... Chłopie... gold 2 siedzimy 2vs5 trza grać ;/ Ale to też nwm czemu tak działa mmr mamy na + i dupa ;/ 

Opublikowano

Jeżeli zaczynasz grę z lolem to może lepiej tam gdzie Twoi znajomi. Będą w stanie Ci pomóc itd, a wraz z czasem jak będziesz miał ochotę to możesz zmienić region bądź zrobić nowe konto. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...