Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4 za 450 złotych

Kavadro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za taką cenę nawet ciężko kupić PS3, a co dopiero PS4... 
Lepiej znajdź jakąś inną ofertę, bo ta wydaje się być podejrzana. 

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

To jest konsola.

Nie potrafię Ci odpowiedzieć dlaczego tak tanio, być może sprzedawca potrzebuje pilnie jakąś kasę, być może konsola ma jakieś wady o których nie wspomniał w opisie.

Czy jest oszustem? Nie mam pojęcia...

Gdybym mieszkał w Katowicach, to bym się wybrał i osobiście obejrzał konsole. Jeśli jest sprawna, to naprawdę okazja jest nieziemska.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

"Cena do negocjacji!" Czyli podał cene 450 zł żeby zainteresować ludzi ofertą. Myślę, że ten facet nawet jej nie sprzeda za 800 zł. Napisz i się dopytaj, a jak sprzeda Ci za niską cene to tylko odbiór osobisty.

banneranim.gif

Opublikowano

Na pewno jest jakiś haczyć, konsola może być zepsuta o czym sprzedawca nie napisał. Sama widziałam na allegro raz gdzie gościu sprzedawał ps4 "nowy" lecz napisał że już laser jest zepsuty czy coś za 800 złotych. Więc nie patrz na takie konsole, bo w 100% będzie uszkodzona za taką cenę może kupisz używkę Ps3 , ale to rzadko się zdarza bo ps3, jeszcze aż tak z rynku nie zeszła. Ponadto jeśli chcesz kupić PS4, patrz od ceny od 1100 zł w górę. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...