Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama Prywatnych serwerów +900 sub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzałem twój ostatni film i straciłem 4 minuty swojego cennego życia, na którym pierdolisz głupoty, na którym biegniesz, biegniesz, klikasz, wybierasz skille, biegniesz, biegniesz, pierdolisz jak potłuczony, trochę metka, trochę expa i c**j w dupe szczerze powiem.

No offens, ale dodatkowo komputer z drewna - nie wiem, ja jestem dość sceptycznie nastawiony do twojego kanału, jeśli jest to twoim hobby (a nie jest) to nie bierz się za to.

Jeszcze jak patrze, że 'sprzedajesz się' i oczekujesz wynagrodzenia za swoje niedość, że marne filmy to marne subskrypcje, łapki no i jakość filmów.

Jeśli chcesz się tym naprawdę zajmować to musisz się odbić od dna, bo tego nawet standardem nie można nazwać.

Nie miej do mnie urazy, ale nie trawię też ludzi właśnie pokroju sprzedawania się na youtube typu FromEjj, czy ty, czy mógłbym wymieniać sporo. Nie macie nic do pokazania, jakoś filmów słaba, kanał opustoszały - ale oferta współpracy z wynagrodzeniem gotowa.

Pozdrawiam, Exile.

Opublikowano

Obejrzałem twój ostatni film i straciłem 4 minuty swojego cennego życia, na którym pierdolisz głupoty, na którym biegniesz, biegniesz, klikasz, wybierasz skille, biegniesz, biegniesz, pierdolisz jak potłuczony, trochę metka, trochę expa i c**j w dupe szczerze powiem.

No offens, ale dodatkowo komputer z drewna - nie wiem, ja jestem dość sceptycznie nastawiony do twojego kanału, jeśli jest to twoim hobby (a nie jest) to nie bierz się za to.

Jeszcze jak patrze, że 'sprzedajesz się' i oczekujesz wynagrodzenia za swoje niedość, że marne filmy to marne subskrypcje, łapki no i jakość filmów.

Jeśli chcesz się tym naprawdę zajmować to musisz się odbić od dna, bo tego nawet standardem nie można nazwać.

Nie miej do mnie urazy, ale nie trawię też ludzi właśnie pokroju sprzedawania się na youtube typu FromEjj, czy ty, czy mógłbym wymieniać sporo. Nie macie nic do pokazania, jakoś filmów słaba, kanał opustoszały - ale oferta współpracy z wynagrodzeniem gotowa.

Pozdrawiam, Exile.

Koleszko tylko ja nie biore za filmy PLN'nów. Jest to moją pasją przy okazji mogę komuś pomóc. A co ty byś nagrał z harda w 1 odcinku? Dlaczego marne suby? jeżeli są suby to jednak ludziom się podobają filmiki tak?

Opublikowano

koleżko*

Okej nie bierzesz, to co bierzesz, SM`y?

Czyli na to samo wychodzi pa$ja. Ja nie mając nawet zielonego pojęcia czym nagrywać i jak to obrobić to bym zrobił zlepek najważniejszych rzeczy i jeśli nie miałbym nic ciekawego do pokazania to nagrywałbym dzień dłużej, niż wszystko nagrane w 3h, a potem jeden odcinek i SM się zgadza..

Napracuj się na odcinek 2-3 nawet 4 dni, obrób go do najważniejszych rzeczy i tyle, powiedz mi po c**j my (ja nie, bo p******e ten metinowy sprzedajny youtube) mielibyśmy oglądać to jak ty bierzesz spota na psach, czy jedziesz na pandzie gdzieś.

Marne suby chodziło mi, że posiadasz ich garstkę, naprawdę to jest kropla w morzu, nic. Po ostatnim filmiku i łapkach stwierdzam, że chyba się tak nie podobają. 

Pamiętaj ja wyrażam swoje zdanie, więc nie hejtuj mnie.

Opublikowano

koleżko*

Okej nie bierzesz, to co bierzesz, SM`y?

Czyli na to samo wychodzi pa$ja. Ja nie mając nawet zielonego pojęcia czym nagrywać i jak to obrobić to bym zrobił zlepek najważniejszych rzeczy i jeśli nie miałbym nic ciekawego do pokazania to nagrywałbym dzień dłużej, niż wszystko nagrane w 3h, a potem jeden odcinek i SM się zgadza..

Napracuj się na odcinek 2-3 nawet 4 dni, obrób go do najważniejszych rzeczy i tyle, powiedz mi po c**j my (ja nie, bo p******e ten metinowy sprzedajny youtube) mielibyśmy oglądać to jak ty bierzesz spota na psach, czy jedziesz na pandzie gdzieś.

Marne suby chodziło mi, że posiadasz ich garstkę, naprawdę to jest kropla w morzu, nic. Po ostatnim filmiku i łapkach stwierdzam, że chyba się tak nie podobają. 

Pamiętaj ja wyrażam swoje zdanie, więc nie hejtuj mnie.

Również Ci odpowiem i Powiem Ci tak. Łapki w dół mam z multi. Tak biorę SM. Nie ucz mnie nagrywać plis.. Każdy ma gust co do filmów pamiętaj jednemu się spodoba 2 nie :)

Opublikowano

nie polecam, idiota, wypowiadasz sie na tematy o ktorych nie masz pojecia, nabijane łapki i wyswietlenia, wiekszego pajaca od ciebie chyba nie widzialem, no jeszcze cannzas i asfen w sumie to juz sie w nimi rownasz­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

nie polecam, idiota, wypowiadasz sie na tematy o ktorych nie masz pojecia, nabijane łapki i wyswietlenia, wiekszego pajaca od ciebie chyba nie widzialem, no jeszcze cannzas i asfen w sumie to juz sie w nimi rownasz­

Przepraszam Bardzo Do Asfena nie ma Podjazdu. 

A ja nie polece ze względu na to co odpierdzielał mi na gg.

Non stop spam , widać że kolega youtuber ma problemy ze zrozumieniem że nie jest pępkiem świata i są sprawy ważniejsze niż jego kanałek na youtubku. 

1912513.jpeg

Opublikowano

Mówisz mi to już 4 miesięcy, że mam nabijane a ani razu nie zobaczyłem dowodów na to.

Przepraszam Bardzo Do Asfena nie ma Podjazdu. 

A ja nie polece ze względu na to co odpierdzielał mi na gg.

Non stop spam , widać że kolega youtuber ma problemy ze zrozumieniem że nie jest pępkiem świata i są sprawy ważniejsze niż jego kanałek na youtubku. 

To, że Ci serii z Inarii nie nagrałem to tu nie musisz się wyzywać. Nie będe czekał 2 dni aż mi łaskawie odpiszesz. Jeżeli będziesz twierdził co innego  : - Dobrego oraz szybkiego kontaktu nie pasujesz do tego pod punktu żegnaj.

Opublikowano

Polecam

Filmy nie są na jakimś super extra poziomie, ale da się oglądać xD

Może coś wyjdzie z tego xD

Opublikowano

Mimo dużej fali hejtów polecam Perserge... a Dlaczego :)? Bo robi to z #PASJII i idzie się z nim dogadać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...