Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama Prywatnych serwerów +900 sub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie z tej strony Perserga - REWORK i mogę zaoferować reklame na Twój serwer metin2.

Kanał ma aktualnie 894 suby zaokrąglając 900.

Fanpage 200 lajków + 2 fanpage 240.

Wyświetlenia +400 śmiało można powiedzieć, że 500-800 dochodzi liczba.

Oczekuje od administracji : 

- Uczciwości

- Miłej Atmosfery

- Dobrego oraz szybkiego kontaktu

- Profesjonalnej Administracji.

Kontakt : 

GG : 50930166

Prywatna wiadomośc na mpcforum.

Napisanie wiadomości na fanpage ( Perserga - REWORK)

Kanał podam na PW lub wpisz na youtube " Perserga - REWORK"

Update 05-07-2015

Mogę nagrać :

Zapowiedź serwera

GamePlay serwera

Aktualnie seria niedostępna.

Grafike załatwie za kilka dni, żeby była estetyka tematu żegnam.

Opublikowano

Dużo "Hejkerów" będzie ale mogę polecić zioma co prawda ma najebane w bani ale nie znaczy że nie robi czegoś dokładnie ..

Opublikowano

Nie polecam xD. Wybijanie się na dramach to nie najlepszy sposób :)

Tylko kolego to nie była drama tylko dla beki wstawiliśmy dissy na siebie :O Pamiętaj ja nie nabijam sobie lajków pod filmem.

Opublikowano

Tylko kolego to nie była drama tylko dla beki wstawiliśmy dissy na siebie :O Pamiętaj ja nie nabijam sobie lajków pod filmem.

Ja również nie mam nic nabitego. ODBLOKUJ W KOŃCU LAJKI POD FILMAMI.

Hahhaha

Opublikowano

Ja również nie mam nic nabitego. ODBLOKUJ W KOŃCU LAJKI POD FILMAMI.

Hahhaha

http://screenshooter.net/100280899/chugpvssam chcesz nagrywać dissy dla wyświetleń o.O czyżby zazdrość? a teraz ci przytocze małe dowody, że masz nabijane.

http://screenshooter.net/100280899/rpxltyp301 wyświetleń 120 łapek w góre 9 komentarzy jak on to zrobił?

A teraz ss z konkursem który zrobiłeś : http://screenshooter.net/100280899/lgxgbugtutaj odziwo 350 wyświetleń 60 łapek w góre i 85 komentarzy przy konkursie? no coś mi tu nie pasuje. Sam wiesz jak było z subami jak nabijałeś na azurisie <3 i nie szczekaj tak dużo bo mam więcej ssów na Ciebie i Twój nabijany kanał :c

Opublikowano

http://screenshooter.net/100280899/chugpvssam chcesz nagrywać dissy dla wyświetleń o.O czyżby zazdrość? a teraz ci przytocze małe dowody, że masz nabijane.

http://screenshooter.net/100280899/rpxltyp301 wyświetleń 120 łapek w góre 9 komentarzy jak on to zrobił?

A teraz ss z konkursem który zrobiłeś : http://screenshooter.net/100280899/lgxgbugtutaj odziwo 350 wyświetleń 60 łapek w góre i 85 komentarzy przy konkursie? no coś mi tu nie pasuje. Sam wiesz jak było z subami jak nabijałeś na azurisie <3 i nie szczekaj tak dużo bo mam więcej ssów na Ciebie i Twój nabijany kanał :c

Więc lecimy.

1. Boli ciebie dupa ponieważ nie masz i nie będziesz miał tyle polubień NIGDY.

2. SS z rozmów prywatnych (co można zgłaszać :) + nie nawiązałeś ss gdzie zostałeś wyśmiany przeze mnie i 2 innych po wstawieniu Twojego " Dissa " gdzie pod niego się podszywałeś dopóki nie napisałem prawdy... Nie jesteś w stanie nic sam nagrać, bo na TS nawet po kanałach spierdzielasz :).

3. Z subami jak było. Chętnie posłucham. Moje konto było zgłoszone przez 3 YouTuberów. 1 sam chciał 2 poprosiłem. Jak możesz zauważyć " na razie ma się dobrze ". PS. Odblokuj łapeczki pod filmami to znów będą 3 like i 50 diss like. 3maj się gruby! <3

Opublikowano

Więc lecimy.

1. Boli ciebie dupa ponieważ nie masz i nie będziesz miał tyle polubień NIGDY.

2. SS z rozmów prywatnych (co można zgłaszać :) + nie nawiązałeś ss gdzie zostałeś wyśmiany przeze mnie i 2 innych po wstawieniu Twojego " Dissa " gdzie pod niego się podszywałeś dopóki nie napisałem prawdy... Nie jesteś w stanie nic sam nagrać, bo na TS nawet po kanałach spierdzielasz :).

3. Z subami jak było. Chętnie posłucham. Moje konto było zgłoszone przez 3 YouTuberów. 1 sam chciał 2 poprosiłem. Jak możesz zauważyć " na razie ma się dobrze ". PS. Odblokuj łapeczki pod filmami to znów będą 3 like i 50 diss like. 3maj się gruby! <3

1. http://screenshooter.net/100280899/vvprqfpnie musze chcieć ja mam te lajki i komentarze czego ty nie masz tylko pod konkursami

2. Zgłaszaj ja się nie podszywałem tylko się śmieje z idiotów jak ty.

3. Nie pamiętasz Twojej osiemnastki na ts jak się przyznałeś, że kupiłeś sobie suby na ts? i powiedz mi jaka to jest magia ze masz 4 filmy max 301 wyświeteń 3 filmy poniżej 300 a jeden więcej niż 301 bo konkurs? Pamiętaj hajsem się nie da kupić widzów.

Opublikowano

Wypowiem się paroma słowami bambra " Tak paczam i paczam na tfój " kanał i szczerze, zadam Ci pytanie. Znany jest jeden YT który też wali dissy na innych prawda? Prawda, próbujesz być jak on? Bo powiem Ci szczerze, dużo ludzi Cię za takie coś może wręcz znienawidzić .. Co jeszcze mogę powiedzieć, nie nagrywasz serii z jednego serwera więc jest taki bałagan na tym twoim kanale, co mi się zupełnie nie podoba. Czasem max lagi na filmach że się patrzeć nie da. No i mów głośniej 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Wypowiem się paroma słowami bambra " Tak paczam i paczam na tfój " kanał i szczerze, zadam Ci pytanie. Znany jest jeden YT który też wali dissy na innych prawda? Prawda, próbujesz być jak on? Bo powiem Ci szczerze, dużo ludzi Cię za takie coś może wręcz znienawidzić .. Co jeszcze mogę powiedzieć, nie nagrywasz serii z jednego serwera więc jest taki bałagan na tym twoim kanale, co mi się zupełnie nie podoba. Czasem max lagi na filmach że się patrzeć nie da. No i mów głośniej 

Taka administracja taka seria :) Jest znany yt który wali dissy ale nie chce oraz nie jestem jak on i nie probuje, ponieważ mam swój styl nagrywania i go nie zmienie.

Bałagan jest, ale zrobie playliste z wszystkimi filmami jak będe miał czas. Czasem miałem lagi fakt bo nie mam sprzętu z nasa ale staram się ogarnąć to. Dzięki za porade podglosze mikrofon. Dzięki za hejt chociaż wiem co moge poprawić itd. Też zrobiłem kanał Rework, ponieważ chce robić teraz dłuższe serie.

Opublikowano

PS. Film sprzed jakiegoś czasu jeszcze jak nie zacząłeś spinać a ludzie Ciebie tyrać. Jeżeli SERIO masz jakieś dowody to dodaj je gdzieś żeby wszyscy widzieli ...

Myślę, że takie traktowanie ludzi przez yebanego nerda o niczym nie świadczy xD

SS: http://scr.hu/6zrm/2d1zi

Pozdrawiam Ciebie perserga przychlaście środkowym palcem. Gdybym poszukał to bym znalazł ss gdzie na ts każdemu wysyłałeś swoje filmy :)

Pamiętaj, hajs trzeba mieć żeby kogoś przekupić. Jeżeli ktoś ma to mu sie udaje.

Ty masz stałą liczbę osób. Chyba, że 3 razy dziennie wstawisz filmy na grupe (w ktorych jestem) Pozdrowienia. :)

Opublikowano

PS. Film sprzed jakiegoś czasu jeszcze jak nie zacząłeś spinać a ludzie Ciebie tyrać. Jeżeli SERIO masz jakieś dowody to dodaj je gdzieś żeby wszyscy widzieli ...

Myślę, że takie traktowanie ludzi przez yebanego nerda o niczym nie świadczy xD

SS: http://scr.hu/6zrm/2d1zi

Pozdrawiam Ciebie perserga przychlaście środkowym palcem. Gdybym poszukał to bym znalazł ss gdzie na ts każdemu wysyłałeś swoje filmy :)

Pamiętaj, hajs trzeba mieć żeby kogoś przekupić. Jeżeli ktoś ma to mu sie udaje.

Ty masz stałą liczbę osób. Chyba, że 3 razy dziennie wstawisz filmy na grupe (w ktorych jestem) Pozdrowienia. :)

Ja tylko mówie tak jak będzie. Ostatni raz Ci odpisuje, ponieważ brak mi czasu na debili mistrżów empi si czekam ss jak wysyłałem każdemu filmy na ts bajka wyssana z palca :O Jeżeli chodzi o oferta aktualnie mam wolną serie więc ktoś zainteresowany zapraszam do kontaktu. Phi i dzięki, że mi podbijasz prezke więcej ludzi zobaczy <3

Opublikowano

Ja tylko mówie tak jak będzie. Ostatni raz Ci odpisuje, ponieważ brak mi czasu na debili mistrżów empi si czekam ss jak wysyłałem każdemu filmy na ts bajka wyssana z palca :O Jeżeli chodzi o oferta aktualnie mam wolną serie więc ktoś zainteresowany zapraszam do kontaktu.

Oferta aktualna bo nikt juz Ciebie nie chce! :D

Nie wyssane musiałbym na starym laptopie poszukać :/

Jesteś nikim. No i tyle. Siemanko :)

Opublikowano

Oferta aktualna bo nikt juz Ciebie nie chce! :D

Nie wyssane musiałbym na starym laptopie poszukać :/

Jesteś nikim. No i tyle. Siemanko :)

Papa nie wiesz po co jest temat to po co się wypowiadasz? Ja czekam na ssy.

Opublikowano

No jak na grupach spamujesz co chwile tym linkiem to co się dziwić :)

Dałem na 4 w dodatku tylko żeby zobaczyli oferte a nie żeby polecali :/ Jeżeli twierdzisz ze dalem link i napisalem zeby polecali poprosze SS. W dodatku miałeś stąd iśc i jakoś dalej jesteś <3

Opublikowano

Dałem na 4 w dodatku tylko żeby zobaczyli oferte a nie żeby polecali :/ Jeżeli twierdzisz ze dalem link i napisalem zeby polecali poprosze SS. W dodatku miałeś stąd iśc i jakoś dalej jesteś <3

A Ty pulpeciku miałeś nie odpowiadać :C

Opublikowano

No jak na grupach spamujesz co chwile tym linkiem to co się dziwić :)

Proszę takie sprawy sobie na PW wyjaśniać.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...