Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Więc mam do Was pytanie. Razem ze znajomym gramy na PL'u , tak na tym samym serverze . Otóż ja go lubię tak średnio, z wiadomych tylko dla mnie powodów. :) I teraz, on myśli że chcemy się pogodzić, często do mnie wpada i loguje się na swoje konto, bodajże 35 lvl eq całe +9. Powstaje pytanie : Czy jest coś takiego, jakiś program itp co mogłoby mi zapamiętać jego passy? Tzn, że on u mnie na komputerze je wpisuje, ja ich nie widzę ale potem mogę je sobie swobodnie zobaczyć na przykład w pliku .txt . Bym był bardzo wdzięczny gdyby ktoś chociażby odpowiedział na moje pytanie, albo jeszcze lepiej ; jeśli można to proszę o linka i scan do w.w programu.

Pozdrawiam i proszę o jak najszybszą odpowiedź, :)

Opublikowano

jest taki niby keylloger ktory samm posiadalem, ze wlaczasz go i obojetnie co wpiszesz to ci sie zapisuje na komputerze.

Juz dawno go usunelem, poniewaz nie byl mi przydatny.

ale on takze do emaila moze odzyskac, no chyba ze jesli bys mial ten program i jeszcze bys mu cos wkrecil zeby na emaila z metina wszedl heh xD

http://www.programosy.pl/program,keyboardwindow.html

@ Uprzedzam ze link znalazlem bezposrednio w internecie i niewiem czy dziala!.

Opublikowano

Jeśli można proszę o linki do downloadu i jakieś dokładniejsze wytłumaczenie, co zrobić. Kolega przychodzi w najbliższym czasie więc proszę o jak najszybszą odpowiedź ;)

// Edit. Już mam program, ściągnąłem z neta i działa :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...