Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher mc dla każdej wersji!

7days7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszczie porzadny poranik! Dzieki za wstawke. tylko mam jeden problem bo jak wlaczam launchera to mam wersje 1.8.4 jak ja zmienic i dodac forge?

Opublikowano

Hmm, po co dodatkowo ściągać z utorrent jak ­mamy bez żadnych dodatkowych programów dostępne launchery na forum czy nawet nawet publiczne jak Magic Launcher.

Opublikowano

Lord Tyran - Wszystko zależy od tego jakiego launcher'a chciałbyś używać. Ja osobiście polecam właśnie ten od TeamExtreme, teraz pytanie dlaczego z uttornet? Dlatego, że pobierze się on (prawie w całości, później tylko odpalasz wersje i aktualizujesz) w 1 do 5 minut w zależności od szybkości łącza.

Cytat

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Opublikowano

Bezpośrednio to znaczy? Po pobraniu launchera wybierasz sobie wersję i grasz niezależnie od tego jak starego czy nowego launchera pobierzesz (od TeamExtreme). Pobierasz raz ważący +/- 100mb launcher z przygotowanymi plikami i masz na zawsze, przy czym aktualizuje ci się automatycznie do najnowszej wersji :)

Cytat

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Opublikowano

Pobieranie ze strony pliku ważącego 100mb może trochę potrwać no ale to też zależy od łącza internetowego. Ja osobiście wolę pobrać z uttorent w minutę max 2 i śmigać po klockach :) Nawet jeżeli launcher ważył by tylko 1.5 mb to cała reszta z tych 100mb również musiała by się pobrać a to też jakiś okres czasu :P

Cytat

Opublikowano

­Ja również polecam TeamExtreme'a - gdy potrzebuję do testów szybko jakiegoś steve'a to zawsze pomocy, bo zachowuje się jak normalny launcher. :)

sygnatura.png

Opublikowano

Najlepiej jest korzystać z launchera z minecraft.net, szybkie i przejrzyste menu.

Opublikowano

Piractwo... powodzenia dla tych, co pobierają to gó*no ;) W gratisie dostajecie masę wirusów i to zupełnie za darmo! taki, ot dodatek!

@AntyBlezur fajny poradnik, sam tego lanczera uzywam i polecam. Dziala lepiej niz inne pirackie lanczery.

#AntyBlezur

Opublikowano

Ten poradnik raczej nic nie wnosi. I po co pobierać to z torrentów, jak jest wiele więcej dobrych stron bez odpalania specialnych programów.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...