Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft i Blender 3D ? Tak!

7days7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!

W wolnej chwili wykreowałem ten oto film przeznaczony głównie dla osób, które

chcą zbudować "lepszy dla oczu" obiekt ale niekoniecznie mają wystarczające umiejętności aby to zrobić

Temat otwieram ze względu na to, iż oprócz tego, że jest to poradnik to również kreacja w formie wideo i tyczy się minecraft'a oraz jego możliwości.

Za jakość z góry przepraszam :)

Cytat

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Opublikowano

Fajnie zmontowałeś ten poradnik. Powoli wszystko opisane, tak trzymać.

PS Kocham tą piosenkę  <3

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Oczywiście zgadzam się z Tobą RaZH ale trzeba wziąć pod uwagę wielkość budowli, a przez to i trudność w jego budowie oraz ewentualne umiejętności osoby budującej. Ja osobiście nie mam wielkiego talentu i bez programu Blender 3D nie zbudowałbym tego konia :P

Cytat

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Opublikowano

Twoj glos jest za bardzo chrapliwy albo moje sluchakwi szwankuja ale sam film extra, leci like. Jak dlugo uczyles sie tego 3d? SeTerN. Ja tez lubie ta piosenke!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Strasznie dziwny dzwięk dałeś na swój głos. Nie wiem czy to jest zrobione "spycjalnie" jeżeli nie to masz problem z mikrofonem. A jeżeli jednak zrobione "spycjalnie" to strasznie dziwny efekt. Co do poradnika dobry, ale czy opłaca się robić programem taką budowle? Nie lepiej w Minecraftcie.

Opublikowano

@Nefryt

Są osoby, które same z siebie nie zbudują np. takiego konia^^ dlatego może im pomóc program w/w. Nie rozumiem co rozumiesz pisząc zdanie "Nie lepiej w Minecraftcie." Przecież wyżej wymieniony poradnik ukazuje jak budować w Minecraft'cie tylko, że z pomocą grafiki trójwymarowej (Blender 3D).

W programie patrzysz jak to ma wyglądać, a budujesz w mc :)

Cytat

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...