Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skandaliczne zachowanie Stuu - co sądzisz?

ijgn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_hem2zD682KUsqX27fT1H2prholKEYF40.jpg

Masz przecież link na pierwszej stronie.

Pocisnęli go, że jest boostowany, to odpalił super saiyana i zaczął wszystkich cisnąć.

Chodziło mi o jakiś kontekst, ale dzięki. ^^

Jakakolwiek reakcja na hejty to wyraz nieprzystosowania się do warunków Internetu, więc to jego problem, bo hejterzy byli, są i będą, a takie zachowania jak jego tylko ich wzmacniają. :f

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Nie jest polakiem ;__;

Przeglądarki podkreślają błędy. Trzeba być podludziem, żeby tego nie widzieć.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Przeglądarki podkreślają błędy. Trzeba być podludziem, żeby tego nie widzieć.

Jak szybko pisze, jest pod wpływem presji to nie patrzy na takie detale lub robi je celowo.

Opublikowano

Żałosne zachowanie, żałosny kanał, żałosne wciągnięcie się w prowo. Nie polecam.

Zachował się jak przedszkolak, nie wiem jakim cudem ma on prawie 1.3mln subskrybentów

i co śmieszy ludzi oglądających tego biorącego ludzi na litość człowieka.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Tylko że osoba która wybiła sie na MC zaczęła wyzywać to już robicie dym. A nawet tu na forum lub gdzieś indziej w internetach ludzie nie znani wyzywają się tak że po pierwszym zdaniu mielibyście ochotę popełnić samobójstwo... I to nie on zaczął :O Nie bronie go bo nawet nie wiem co nagrywa ale bronię go jako człowieka a nie youtubera. Fakt, mógł się opanować i jakoś tak wyjaśnić no ale ludzie... Gdyby naraz kilkanaście osób zaczęło was wyzywać od kurew itd. to jak byście zareagowali....? Keep Calm ludziska. Trochę sympatii do innych ludzi!

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

dobrze postąpił bo on jest jutuberem a tamten typo szarym userem .. więc tutaj racje ma sławniejszy

Opublikowano

Co sądzicie o całej sprawie z zachowaniem Stuu? Miał prawo tak się zachować? Jak dla mnie, to on, jako osoba publiczna i idol młodszej społeczności, nie powinien pisać że wyrucha matkę widza aż ta się zesra, a później on zesra się na jej klatę itp, czy to w nerwach, czy nie, żadna dorosła osoba nie może się tak zachowywać.

Zapraszam do dyskusji.

Kto to jest stuu?

Opublikowano

Chodziło mi o jakiś kontekst, ale dzięki. ^^

Jakakolwiek reakcja na hejty to wyraz nieprzystosowania się do warunków Internetu, więc to jego problem, bo hejterzy byli, są i będą, a takie zachowania jak jego tylko ich wzmacniają. :f

Masz racje. Popelnił błąd. Wszyscy popelniamy bledy. Empatia pozwala mi jednak zrozumiec ludzi i im ewentualnie wybaczyć. 

Kto to jest stuu?

ah te chwalenie się, ze sie rzekomo nie zna gamerów, czy minecrafterów, które tak na prawde jest nie prawdziwe, ale chcesz zwrócić uwage na swoją "zajebistość"

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wobec zachowania hejterów nie powinniśmy być obojętni, jednak zniżanie się do takiego poziomu, zwyzywanie własnego widza i, jakby nie patrzeć, podawanie nieciekawego przykładu dla młodych, którzy obecnie są bardzo podatni na wpływy internetu, nie powinno mieć miejsca. Szkoda, że obecne dzieci w wieku 7-12 lat nie potrafią odróżniać świata rzeczywistego od wirtualnego, a wyzwiska, które w internecie wydają się zabawne, przenoszą do życia realnego. Stuart się do tego przyczynia, co już jest zupełnie przykre. :unsure:

sygnatura_1.png

Opublikowano

Pff... Ten cały "stuuł" jak dla mnie zawsze był nienormalny. Nie powinien tak się zachować. Jako milionowy subskrybent YouTube'a powinien to olać. Nawet na FuBu ciskaja a on ma wylane. Ludzie go nie lubią, bo on był zawsze zmajnkraftowany i przeszedł na CS'a gdzie wprowadza dzieci

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Masz racje. Popelnił błąd. Wszyscy popelniamy bledy. Empatia pozwala mi jednak zrozumiec ludzi i im ewentualnie wybaczyć. 

ah te chwalenie się, ze sie rzekomo nie zna gamerów, czy minecrafterów, które tak na prawde jest nie prawdziwe, ale chcesz zwrócić uwage na swoją "zajebistość"

Nie oglądam tych internetowych pajaców ani nie gram w minecrafta.

Opublikowano

Według mnie pokazał swoje prawdziwe oblicze. Złamał się po beznadziejnych tekstach dotyczących boostowania i śruba mu puściła. W sumie jego zachowanie i wspaniała ortografia jest równoznaczna z poziomem inteligencji jego widzów. Nie mam pojęcia skąd on ma tyle subskrypcji, ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś da się złapać na jakieś beznadziejne prowo od gimbusów i straci, że tak powiem "szacunek" całkowicie od jego kwadratowych widzów.

Tak btw. żeby oglądać filmy takich ludzi jak on trzeba być kompletnie ograniczonym umysłowo, ile razy można słuchać jak ktoś drze tylko mordę i nawet nie potrafi skleić porządnie dwóch zdań? W dodatku filmy zmontowane z jakimiś beznadziejnymi efektami i wstawkami dla gimbów.

Edit: Tak, tak. Zdarzyło mi się obejrzeć raz jego produkcję, żeby sprawdzić czy warto go subskrybować :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...