Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika/Admina/WspolWlasciciela/Develepolera/Budowniczego/Moderatora

Vampire4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jeśli jeszcze szukasz, mogę się zgłosić na Admina lub Moda.

Mam 13 lat, nick w grze: KajmazeK (premka), potrafię ogarniać ludzi, jak coś będę mógł coś o sobie więcej powiedzieć jak będzie trzeba, mam dużo wolnego czasu, walczę o używanie poprawnej polszczyzny. Miałem swój serwer przez jakiś 1 rok. Gram w MC od wersji 1.4.7 czy jakoś tak

Pozdro,

StaCraftPL

PS. Ogarniam komendy :D

full_logo_mini.png  PluginController - plugin Spigot do zarządzania swoimi pluginami. Włączaj i wyłączaj pluginy, przeładowywuj je, pobieraj nowe pluginy z repozytorium Spigota - wszystko z poziomu serwera!

PluginController na spigotmc.org

Opublikowano

Witam, jestem zainteresowany rangą Moderator.

Wróciłem po krótkiej przerwie do gry, komendy - oczywiście niezapomniane i dobrze opanowane.

W mojej ''karierze'' byłem Moderatorem serwera Poland-Craft, byłem Moderatorem oraz Administratorem na kilku innych serwerach.

Mogę poświęcić dużo czasu na grę.

Coś o sobie:

Mam na imię Kuba, w listopadzie zeszłego roku ukończyłem 14 lat, znam zasady ortografii oraz interpunkcji.

Bardzo lubię moderować chat i pilnować porządku w grze. Nie jestem ''przekupywalny''.

@Vampire4Fun jeżeli jesteś zainteresowany moją osobą, proszę o kontakt mail: [email protected] , Skype: kuba130000.

Pozdrawiam!

Pamiętaj!

Pisząc do mnie, dodaj

@kuba1300000

na sam początek postu.

W przeciwnym wypadku raczej tego nie przeczytam!

Opublikowano

Nie polecam

- Osoba nie miła, nie można jej zaufać

- Kłamie że ma 17 lat, a ma 14

- Ortografia na poziomie 100% :P

- Nie zna podstaw

- Pisałem z nim na skypi'e po chwili powiedziałem, że ta rozmowa nie ma sensu zaczął mnie wyzywać, napisałem, że ide wstawić cytaty na MPC Forum zaczął je usuwać i, że niby nic a się wystraszył.

- Odpisuje po tygodniu "co chiałeś"

- Kazał napisac mi rekrutacje na forum, a linku nie podał i że mam sobie znaleźć...

NIE POLECAM!

7522314833566571261672.jpeg

Opublikowano

Nie polecam

- Osoba nie miła, nie można jej zaufać

- Kłamie że ma 17 lat, a ma 14

- Ortografia na poziomie 100% :P

- Nie zna podstaw

- Pisałem z nim na skypi'e po chwili powiedziałem, że ta rozmowa nie ma sensu zaczął mnie wyzywać, napisałem, że ide wstawić cytaty na MPC Forum zaczął je usuwać i, że niby nic a się wystraszył.

- Odpisuje po tygodniu "co chiałeś"

- Kazał napisac mi rekrutacje na forum, a linku nie podał i że mam sobie znaleźć...

NIE POLECAM!

Witam.

To ty mnie wyzywałes od debili i to ty klamales ze masz 17 lat a tutaj dowod jak chcial sie spytac czy serwer jest caly juz zbudowany itp a ja mu na to ze jeszcze go nie zaczelismy bo nie mamy administracji do konca i on napisał.

"Hahhahahaha jakie dziecko z cb , wez spier*****  Ne3y™ ツ,  wczoraj 21:32"

Sie spytałem czemu on ma 17 lat na profilu bo ja mam 14 :) a on na to... " mogę sobie ustawić ile chcę hahah  mam tyle samo ile ty" 

Po twoim zachowaniu mogę stwierdzić, że masz mniej niż 14 lat.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam użytkownika Vampire4Fun! Szybki kontakt, dzięki niemu gra od 30-50 osób polecam!

Uzytkownik ursus987 z tego co widze klamie... moj serwer ma 1 tydz i jak napisalem duzo osob!

Pozdrawiam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...