Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL od FINN'a czyli największe GÓ**O !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa ten syf w ogóle komuś ? Bo mi poprawie działają może 2-3 skrypty a jest ich może jakieś 100000000. Przegrałem przez to ścierwo już ok 10 gier. Chyba jednak wydam te 15$ na L# bo z BoLem to już raczej nic się nie da ugrać praktycznie żaden skrypt nie działa.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

twoje iq=0?

Dziwne, ze juz plat I wbita od gold V na bolu od finna. :)

Haahahahha uważaj bo Ci uwierzę :D powiedz mi na jakich skryptach ? :D jak żaden nie działa w 100% sry te skrypty wgl nie działają.

­

Opublikowano

powiedz mi jak mogą Ci nie działać

podaj ich nazwy czy coś a postaram się pomóc

btw jaki idiota gra normale / rankedy na niesprawdzonych skryptach? łapy opadają

--

Opublikowano

Kurde!

Było mówione ,że nie wszystkie skrypty nie będą działały poprawnie. Jak wszystko wróci do normy ( zostana zaktualizowane skrypty, zostanie dodana łatka ) będzie dobrze bo teraz jest gra tak jak granie w piłkę bez piłki.

nic

Opublikowano

Pierdolisz jak połamany. Wszystko działa ale jak nie potrafisz obsługiwać takiego czegoś jak BoL to lepiej nie dotykaj komputera bo jeszcze niechciany format będziesz miał (hehe).

Wolisz wydać 15$ za bana to proszę bardzo, Jodus już kąpie się w twoim hajsie a piczki z L# będą banowane bo ten 'developer' czy jak go tam nazwać bardzo dobrze przegląda kod.

Finn i resta wypuszczą EloBuddy to L# zostanie zmieciony (nie wspominając już o Evade z L# :'( )

Więc nadal miej taki tok rozumowania jaki masz a daleko nie zajdziesz :)

Opublikowano

@kromos126p

Nie wiem czy działa ale łap :https://github.com/Superx321/BoL/blob/master/ShadowVayne.lua 

­

Nie działa. Testowany na rankedzie. Byłem zmuszony to zrobić. Wgl nie castuje Q, Stun praktycznie nie działa nie wspomnę o reszcie.

gówno bo nie potrafisz tego ogarnąć + powodzenia, jeśli rzucasz się na rankedy a nie wiesz czy skrypt działa, boże. 

Jesteś idiotą człowieku i nikt Cie nie prosił tutaj o zdanie. To, że trafiam na debili i jak pisze np ADC to  chcę iść ADC omg, a jak Banują Jinx, a pickują Kaliste którymi jestem zmuszony grać to pickuje Vayne bo co mam picknąc, a że skrypt nie działa to nie moja wina tylko idiotów od BoL'a, że hajsy przestali zarabiać i projekt upada.

K***A KATARINA CHALLENGER KUŹWA CZLOWIEKU   Z MOJEGO TEAMU KAZDY REPORT ENEMI TEZ KAZDY REPORT 5 PENT MIALEM KUŹWA CZLOWIEKU DZIALA 10/10 102/5 NA RANKEDZIE 

https://github.com/SkeemBoL/BoL/blob/master/Katarina%20Rework.luaPOLECAM 10/10

Tylko, że gówno Kate banuje praktycznie w każdym Champion Selekcie jak by to była jakaś mega OP POSTAĆ po nerfie jest zwykłym ścierwem.

­

Vayne shadow

blitz ass grab

Lee Dj lee sin ;)

To chyba jesteś upośledzony człowieku :D bo shadow Vayne nawet Q nie używa a Lee Trafia 1 na 10 Q :D i takim syfem to sobie możesz cerrować 10 lvl.

­

Opublikowano

Nie działa. Testowany na rankedzie. Byłem zmuszony to zrobić. Wgl nie castuje Q, Stun praktycznie nie działa nie wspomnę o reszcie.

Jesteś idiotą człowieku i nikt Cie nie prosił tutaj o zdanie. To, że trafiam na debili i jak pisze np ADC to  chcę iść ADC omg, a jak Banują Jinx, a pickują Kaliste którymi jestem zmuszony grać to pickuje Vayne bo co mam picknąc, a że skrypt nie działa to nie moja wina tylko idiotów od BoL'a, że hajsy przestali zarabiać i projekt upada.

Tylko, że gówno Kate banuje praktycznie w każdym Champion Selekcie jak by to była jakaś mega OP POSTAĆ po nerfie jest zwykłym ścierwem.

­

To chyba jesteś upośledzony człowieku :D bo shadow Vayne nawet Q nie używa a Lee Trafia 1 na 10 Q :D i takim syfem to sobie możesz cerrować 10 lvl.

­

blejmisz innych a w tym temacie największym upośledzeniem umysłowym cieszysz się Ty. Jak nie potrafisz używać skryptu to nie płacz jak dziecko. Gram na BoL'u od dawna i po każdym patchu jest tak jak teraz. jakbyś miał choć gram oleju w głowie to byś wiedział jak załatać bugsplaty czy coś

--

Opublikowano

blejmisz innych a w tym temacie największym upośledzeniem umysłowym cieszysz się Ty. Jak nie potrafisz używać skryptu to nie płacz jak dziecko. Gram na BoL'u od dawna i po każdym patchu jest tak jak teraz. jakbyś miał choć gram oleju w głowie to byś wiedział jak załatać bugsplaty czy coś

Załatać BUGSPLATY hahahahahahahahahhahha. Bugsplaty to akurat najmniejszy problem, ale widzę, że Ty tutaj najmądrzejszy jesteś to weź zrób UPDATE kilku skryptów :D widzę Esk0r się znalazł. Po ile dniach niby zostanie wszystko w pełni "zaktualizowane".

­

Opublikowano

Załatać BUGSPLATY hahahahahahahahahhahha. Bugsplaty to akurat najmniejszy problem, ale widzę, że Ty tutaj najmądrzejszy jesteś to weź zrób UPDATE kilku skryptów :D widzę Esk0r się znalazł. Po ile dniach niby zostanie wszystko w pełni "zaktualizowane".

­

czy w którymś miejscu posta napisałem cokolwiek o tym, że jestem bogiem czy coś ? napisałem tylko, że jeśli jesteś gównem to się doucz żebyś chociaż nie śmierdział przy innych użytkownikach tego forum

--

Opublikowano

Może najlepiej żeby ktoś zamknął temat bo się robi shitstorm bo jakiś typ blejmi na wszystkich, że mu skrypty nie działają xD.

Opublikowano

Może najlepiej żeby ktoś zamknął temat bo się robi shitstorm bo jakiś typ blejmi na wszystkich, że mu skrypty nie działają xD.

Nie blejmie tylko stwierdzam fakty człowieku bo co wciskacie każdemu baje, że FINN jest najlepszy po co płacić 10$ za BoL'a Vipa czy też 15$ za L#. A tak naprawdę to BoL nawet nie jest w 50% tak dobry jak L#. Jak można pisać, że coś jest lepsze od L# skoro to nawet nie działa ? :D Dziwne, że spudy jeszcze UPDETY wypuszcza bo BoL przy L# wygląda jak gówno.

­

Opublikowano

Bol Finna napewno działa i napewno skrypty też - polecam zagrać normale i ustawić sobie opcje skryptów a później na nie narzekać. Zawsze możesz na elobuddy poczekać.

...................\/...................

Opublikowano

Aktualnie testowałem i działają mi dobrze : 1) SAC:R+kite machine kalista+evadeee/evade - to działa na prawdę z*********e  2) Katarina sinister blade   3)Blitz ass grabber   4)Dj lee sin(co prawda często wali inseca w złą stronę ,ale ujdzie)  5)Holyshit riven  I radzę nie grać rankedów przed ogarnięciem skryptów i ustawień.

Opublikowano

Grałem na l# przez ostatnie hmm 5 miesięcy i też sądziłem, że BoL przy tym ssie. Teraz widzę że shadow vayne dużo lepsza, evade reborn porównywalne do evade hondy, skrypty do riven są 536615625518361x lepsze, kalista totalnie rozpierdala....no i oczywiście SAC:r i MMA. Jedyne co mi się w BoLu nie podoba to brak dobrego skryptu (cracka) na yasuo. Niestety unforgiven przy tym BT z BoL'a jest bogiem

--

Opublikowano

Popieram Bol od Finna to najwieksze scierwo na jakim mialem przyjemnosc grac. Uzywalem skryptow do vayne oraz boskiego evade i mialem tyle z tego ze vayne myslala nad Caitowaniem godzinami i do tego wchodzila w kazdego stuna. Na szczescie szybko pozbylem sie tego gowna i zamierzam kupic sobie L#

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...