Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick -- win ..?

dzbanee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć, mam 1 pytanie.

Bo któryś raz przez pier***  ranodmów zostałem wywalony z mm-a.

Wygrywaliśmy 14;3 po czym przed 15 runda, bo jak wiadomo w niej nie mozna kickać zostałem wywalony , ponieważ grałem w teamie z 4 ziomkami z 1 teamu.

Wygrali gre 16-4, mam pytanie, jako co liczy mi sie ta gra..?

Bo jak jako lose to już jest przesada ..Z góry dzięki

Opublikowano

@Shazzy

Nie znasz się nie udzielaj...

Zalicza ci wynik jaki został na końcu gry masz przecież to w ostatnich meczach... Wygrałeś 16:4 

Opublikowano

No tak , wiem że mam to w moich meczach. Lecz niektórzy mówią że jak Cie wywalą to liczy się jako 2x lose nawet jak wygrają.

Czyli mecz mam zaliczony do wygranych tak ;d?

Opublikowano

Nie zalicza ci sie to jako 10000 przegranych... To chyba oczywiste że jak ciebie wywalą a mecz masz w match history to chyba go masz ? Nie słuchaj się jakiś proelo koksów który nie umią z silvera wyjść o jakieś porady... Również nie słuchaj się tutaj adminów bo jak widać kupe wiedzą.

Opublikowano

To jest liczone jak taka łagodniejsza przegrana. Zawsze dostaniesz minusowe punkty tego systemu ale mniej niż gdybyś przegrał gdzie coś tam zabijesz. A jak nie wierzysz to pograj sobie kilka mm'ów solo to zobaczysz jak Cię wywalą kilka razy to Ci ranga spadnie mimo ,że wygrali.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...