Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft sie zawiesza gdy wchodze na serwer

baraka446

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam Problem a dokładnie taki że gdy wchodze na jakiś serwer byle jaki po paru sekundach zawiesza mi się cały minecraft musze od nowa wlączać i tak bez przerwy mam już tego dość na tym forum są specjaliści i zawsze mi pomagali możecie coś doradzić mam moj serwer a ciagle nie moge na nim byc bo zawiesza sie :(

Opublikowano

Być może masz za mało ramu przypisanego do minecrafta. Winna może być też karta graficzna a raczej sterowniki do niej, spróbuj je ręcznie zaktualizować do najnowszej wersji.

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować sterowniki  (ręcznie).

Odinstaluj i zainstalować ponownie minecrafta lub usuń .minecraft 

Może coś pomoże.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Usuń Minecrafta razem z " .minecraft " ponownie go zainstaluj.Jeżeli dalej będzie cie cieło popatrz w opcjach minecraft

Opublikowano

Usuwanie folderu .minecraft z %appdata% może pogorszyć tylko mu sytuację. nie baw się w takie rzeczy, tylko od razu odinstaluj i zainstaluj od nowa Javę. Pobierz KeiNett Launcher (polecany). Powinno pomóc, jeśli nie to pomyślimy dalej ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Standardowo, usuń .minecraft, usuń jave i zainstaluj najnowszą, pobierz nowego launchera z minecraft.net, zaktualizuj sterowniki od grafiki. 

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Postaraj się zaktualizować jave, możesz także zaktualizować inne sterowniki, taki jak podajże (o ile je masz) Frame .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...