Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :) To znów ja :)

Poszukuję spolszczenia działającego takiego, na którym widać białe hwangi i całe eq na 90 ( Słyszałem, że można podmienić pliki w PL by było je widać. Jak ktoś posiada proszę o upload:)). Poszukuję też Speedhack'a który działa na CSYT2 CLIENT! Nie spolszczenie :)

Oczywiście za pomoc + :)

43242342423.jpg]
Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o te pliki ICON z chińskiego clienta to mogę ci je dać, choć nie wiem czy będą działaly

@Edit

Robię testa, jak zadziała to ci wrzucę, a ty grasz na modzie czy na jakimś innym cliencie ?

Opublikowano

skan:

http://www.virustotal.com/pl/reanalisis.html?113ebac786162b30255f636c48e290a235ebda2c79d9f54fba57fd2aa66b89fc-1272653508

pliki:

http://www.megaupload.com/?d=5P1OIR5J

mala instr.

wklejasz wszystko do folderu "Pack" i zamieniasz na wszystko

zmieni sie lekko grafika kamera (logowanie) ale mysle ze to nikomu nie przeszkadza :)

kd bedzie mozna wkladac tylko przez STONE chyba ze zaktualizujesz kamera (najnowsza aktualizacje)

hwangi/branze/kolce/helm/tarcze bedzie mozna widziec tylko NIEDOKLADNE bony (tylko te ktore juz sa przy itemku (czyli np 3k hp w branzie nie bedzie widac ale bedzie dawalo))

jedynie czego nie widze to butkow ale 1 item da sie wytrzymac :)

ps.tym ze nie widzicie hwangow itp nie martwcie sie bo mozna je zakladac na spol

(najedziesz na nie poprostu myszka)

tarcze na 90lvl widziec mozna tylko ta zrobiona z sokolej (kazda ma inne ID)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...