Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawne bocenie

stangolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano kiedys bocilem charem od 45 do 50 pozniej juz gralem bez bota zrobilem przerwe miech wbilem 90 lvl i przerwe kolo 3 miesiecy teraz znow zaczynam grac oczywiscie recznie xD jest jakas szansa ze moge dostac delete chara?

Opublikowano

Może z 0.01%.

Raczej nie, ja od 0 do 100lvla wybociłem i char lezy już z rok bez bana

to nawet jak bym dostal bana to daloby sie jeszcze od tego odwolac?

Opublikowano

Skoro kiedys bociles, a teraz wracasz to dlaczego mieliby ciebie banowac? Nie zawracaj sobie glowy tylko stawiaj bota, bana nie bedzie

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

To nie jest tak że jak bocił wcześniej i nie dostał bana to teraz też nie dostanie.

To zależy od m.in do wpt.

Jeśli nie dostałeś bana przy ostatnim delete(sa chyba co miesiąc) to nie dostaniesz.

Opublikowano

Ja gram na xenobocie ( crack ) od kilku miesięcy i żadnego bana lub też hacku konta.­

Ja po przerwie od gry stworzyłem wczoraj konto, zostawiłem bota (xeno) na kilka h, a gdy wróciłem delete.

I o co tu chodzi? :v

surprise motherfucker

Opublikowano

Ja po przerwie od gry stworzyłem wczoraj konto, zostawiłem bota (xeno) na kilka h, a gdy wróciłem delete.

I o co tu chodzi? :v

Xenobot jest wykrywalny :)

Kolega używał xenobota może ale 2-3 miesiące temu :)

5435084992.png

Opublikowano

Zeby dostać bana za bota w Tibii trzeba nie mieć mózgu, ewentualnie mieć mózg ale nie umieć ustawić bota xD

Nie dostaniesz bana ja bociłem 4 lata na charze i stoi do dziś nieruszony z 300+ ofc rl candia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...