Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dostałem bana w cs:go poniewaz byla jakas ekipa dzieci polakow na rankingowym i mnie niby wszyscy reportowali. ( i spamili chat )

Przyznaje sie ze mnialem cheata ale tylko sprawdzilem czy dziala i uzywalem go na botach... a nie na graczach.

A to ze mi dobrze poszlo nie oznaczalo ze mam cheaty...

Da sie jakos odblokowac vac? Jest on na zawsze?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak za nic? Przecież się przyznałeś, że odpalałeś czita, nie ważne, czy na botach czy gdzie. Dobrze ci tak, trzeba banować wszystkich cziterów, skoro odpalałeś czita na botach to prędzej czy pózniej byś odpalil na MM.

Opublikowano

Ku*wa mac za nic dostalem?...

Dostał vac bana za nic ! NA BOTACH PRZECIEŻ MOŻNA CHEATOWAĆ ! HAŃBA ! PRECZ Z KOMUNĄ ! KQLY JEDYNY PRAWDZIWY GRACZ CS GO !

Rozumiesz że Valve Anti Cheat c**j obchodzi czy grasz sobie na botach czy nie ? Skanuje twój ram w poszukiwaniu nielegalnego oprogramowania, i jak je wykryje to dostajesz bana. Tyle.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jak za nic? Przecież się przyznałeś, że odpalałeś czita, nie ważne, czy na botach czy gdzie. Dobrze ci tak, trzeba banować wszystkich cziterów, skoro odpalałeś czita na botach to prędzej czy pózniej byś odpalil na MM.

ogarnij sie, ja gralem z botami...

Opublikowano

Dostał vac bana za nic ! NA BOTACH PRZECIEŻ MOŻNA CHEATOWAĆ ! HAŃBA ! PRECZ Z KOMUNĄ ! KQLY JEDYNY PRAWDZIWY GRACZ CS GO !

Rozumiesz że Valve Anti Cheat c**j obchodzi czy grasz sobie na botach czy nie ? Skanuje twój ram w poszukiwaniu nielegalnego oprogramowania, i jak je wykryje to dostajesz bana. Tyle.

Ja mam do ciebie wielkie pytanie :( od kiedy  VAC skanuje ramy? i wgl co do tego maja ramy :D

Opublikowano

ogarnij sie, ja gralem z botami...

Ale cheat mógł być już wykryty, jeżeli nie grałeś na trybie insecure to przez tego cheata otrzymałeś VAC'a.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ej nie żeby coś ale teraz była fala Vac banów i dużo osób dostało bez powodu. Np. ja w profilu mam vac bana,ale CS działa. Status VAC jest dobry,na stronie też infa nei ma.wiec wtf.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Pasjonat
Opublikowano

K***a jak ściągnąłeś jakieś wykrywalne gówno to na botach nawet dostaniesz VAC'a w 10 minut.

.

Opublikowano

Ja mam do ciebie wielkie pytanie :( od kiedy  VAC skanuje ramy? i wgl co do tego maja ramy :D

Miał na myśli pewnie pamięć operacyjną. VAC skanuje procesy i usługi które działają w tle i porównuje je ze swoją bazą danych. Jeśli któreś z nich znajdzie się na czarnej liście, zostajesz kandydatem na otrzymanie bana VAC. Dlatego więc nie można się od niego odwołać, bo po prostu wykrywa on podejrzane oprogramowanie, a nie podejrzany styl gry. Nie musisz nawet nikogo zabić na cheacie, wystarczy że znajdziesz się na chronionym przez VAC serwerze i VAC wykryje u Ciebie cheata.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Specjalista
Opublikowano

Żeby dostać Ow musisz otrzymać 11 reportow wiec wcześniej też dostawałes a nie tylko te 5.Vaca możesz nawet dostać po 6 miesiacach od odpalenia czitow, a co obchodzi kogoś że odpalales niby tylko na botach żeby tylko sprawdzić czy działa, a skoro sprawdzałes to pewnie byś go użył...

Opublikowano

Przyznaje sie ze mnialem cheata ale tylko sprawdzilem czy dziala i uzywalem go na botach... a nie na graczach.

K***a jak ściągnąłeś jakieś wykrywalne gówno to na botach nawet dostaniesz VAC'a w 10 minut.

Zgadzam się z kolegą.

b6tusk.jpg

Opublikowano

Cytuje :

"Przyznaje sie ze mnialem cheata ale tylko sprawdzilem czy dziala i uzywalem go na botach... a nie na graczach."

Post 2 :

"Ku*wa mac za nic dostalem?..."

Odpalająć haxa musisz mieć świadomość, że bana dostaniesz. Nie ważne czy to boty, czy FFA, czy MM'a. Tak więc nie ma co się odwoływać i pisać po forach, że dostałeś za nic. VAC'i lecą falami, a ty trafileś na kolejną.

QYUhDIk.png

Opublikowano

To tak:

- VAC jest włączony na serwerach, gdzie rozgrywają się mecze rankingowe.

- VAC jest włączony na lokalnych serwerach z botami.

- VAC NIE jest włączony, jeżeli w konsoli wpiszesz sv_lan 1; map de_dust2. W takim przypadku tryb VAC jest wyłączony.

Najprawdopodobniej nie wpisałeś sv_lan 1 przed założeniem lokalnego serwera z botami, więc VAC był włączony.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...