Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop MSI CX61 - warto?

ılı Szewa ılı

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo komunia, więc trzeba coś zakupić na prezent, czy za taką cenę warto? GTA V odpali i będzie śmigać, jeżeli tak to na jakich detalach? Myślę, że to dobry wybór, grafika nie jest za ciekawa, ale to laptop, więc o lepszą ciężko. Jeżeli nie to dawajcie swoje propozycję do 2500 zł, oczywiście laptopy. Lajk za każdą przydatną odpowiedź. 

http://www.morele.net/laptop-msi-cx61-2pf-1465xpl-690989/
Opublikowano

Co ty mi tutaj dajesz chłopie, grafika 512, nie przesadzajmy, może ma szynę 128-bit ale w co ja na tym pogram? W GTA San Andreas? 

Chcę laptopa na raty, raczej z moreli, ew. media expert, x-kom cos takiego. Laptop może być bez systemu, ma posiadać dobry procesor + grafikę w miarę możliwości,  nie zależy mi aż tak na wielkości ekranu, taki w zupełności wystarczy. Do 2500 zł, nie więcej. Ten laptop, który podałem jest dość interesujący, 4 rdzenie 8 wątków za tą cenę, chłodzenie można ogarnąć, co myślicie? 

// edit: czy na morelach kupując laptopa, również trzeba samemu montować komponenty? 

Opublikowano
 Co ty mi tutaj dajesz chłopie, grafika 512, nie przesadzajmy, może ma szynę 128-bit ale w co ja na tym pogram? W GTA San Andreas? 

Acer E5-572G ma bliźniaczą grafikę jak MSI CX61 2PF, chyba że pisałeś do kogoś innego 

Ten laptop, który podałem jest dość interesujący, 4 rdzenie 8 wątków za tą cenę, chłodzenie można ogarnąć, co myślicie? 

Jak ogarnąć chłodzenie ? Podkładka zbije temp o max 3 stC

edit: czy na morelach kupując laptopa, również trzeba samemu montować komponenty? 

Hehe nie no samodzielnie można wymienić dysk, napęd, ramy (bez utraty gwarancji) 

Kod rabatowy na karty graficzne http://lpk.x-kom.pl/explozja-okazji/

Opublikowano

Acer E5-572G posiada tylko 2 rdzenie, a ten MSI aż 4 z 8 wątkami i nie wiem jak to będzie śmigać na GTA V, a na tym mi zależy,

plusem jest 8 GB RAM'u, nie powiem, że nie, tylko nie mogę go znaleźć w żadnych sklepie, w którym kupie ten produkt na raty, również widzę, 

że raczej przekroczy on budżetem 2500zł. 

// Edit: Znalazłem taki laptop, też dobrze się prezentuje, 2 GB Grafika na szynie 128 bit, i7, 8 GB RAM, co myslicie i co najwazniejsze, mozliwosc rat? 

http://allegro.pl/laptop-asus-n56v-quad-i7-gt750-8-750gb-fhd-gracz-i5311607193.html
Opublikowano

Ale ile razy ja mam Ci mówić, że nie chcę dopłacać? Lenovo kosztuje 3000+ ... Co prawda jest dobry, ale nie na mój budżet, najtańszy kosztuje 2900 i dolicz do tego raty to masz coś koło 3500zł. 

Opublikowano

Nie bierz laptopa ja kupilem we wakacje i żałuje :D. lepiej złożyć pc i w tej samej cenie mieć x lepszą maszynę :D

Opublikowano

Wiem jakie są skutki kupna Laptopa. ;) Ale to nie dla mnie(czyt. początek tematu), dla siebie byłby składak. :)

@ılı Szewa ılı

Acer e5-572g z i5M i GF840m. Matryca HD matowa. GTA V pójdzie na średnich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...