Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Tibią: Connection timed out (10060)

Kacapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj zrobiłem formata kompa i od tego czasu mam problem z tibią. Przed formatem wszystko było dobrze, tibia działała bez żadnego problemu ale teraz jak chce się zalogować to wyskakuje mi "Error: Connection timed out. (10060)". Szukałem jakiegoś rozwiązania na necie ale nie znalazłem nic sensownego. Próbowałem wyłączać firewall, anty wirusa nie mam. Kompletnie nic nie pomaga. Macie jakieś pomysły? System - windows 7 professional 64 bit. Gram na lapku Lenovo Y580. 

Bardzo proszę o pomoc.

reklama

Opublikowano

Wina leży po stronie CipSoftu, wiele osób (tylko Europa) nie może się zalogować, ja też mam ten problem, więc nie jest to wina Twojego PC'ta.

Dokładnie od wczoraj 17:23 ostatnie moje logowanie, gdzie wszystko ładnie hulało, aż do teraz jest problem.

432561430562649393759.png

Opublikowano

No ja wczoraj jakoś o 13-14 się logowałem a potem po formacie to jakoś 22-23 była i wtedy zauważyłem ten problem.

reklama

Opublikowano

Jest mozliosc zalogowania sie ale trzeba sciagnac pingzapper on laczy nas na swoim prywatnym laczu i wszystko smiga tylko co 30min trzeba resetowac ;/ 

Ehnest

Body

Grymuar

ON

25ztaw8.jpg

Opublikowano

A wiadomo coś kiedy to zostanie naprawione? Bo żadnego info nie widzę o jakiś problemach.

reklama

Opublikowano
Problem sam się rozwiązał.

I jeszcze takie malutkie pytanie. Jaki minimum trzeba mieć lvl żeby zrobić Ursagrodon mount? To ten niebieski undead cavebear. Żeby go zrobić trzeba popłynąć na Chyllfroest. Nigdy tego nie robiłem a mam nową postać i chciał bym na niej zrobić.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...