Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z podnoszeniem itemów na KamerModzie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Zacznę od początku ;) Chciałem mieć hacki, które pozwolą mi dropić, podnosić i głównym harem expić, dlatego pobrałem DMG loader, który sam zadaje obrażenia, bez ruszania choćby mieczem, mobber hack, który luruje moby i kamermod, zeby podnosił itemki.. Ustawiłem sobie podnoszenie Sztabek Złota 2 mln, 5 mln, 10 mln i filtrowanie rzeczy, żeby mi jakieś gówno nie wpadało. Po jakimś czasie zaczyna mi sie ciąć metek (z 30 min), a jak wyłączam filtrowanie, wszystko okej... I z tych moich sztabek, które wybrałem, wszystkie zaczęły się powtarzać. Na początku miałem wybrane 4 rzeczy, które ma podnosić, nagle same dodały sie powtarzające się "Złota Sztabka 5 mln", " Złota Sztabka 10 mln". Ale najgorszy problem jest tutaj.. ^^ Jakby to jeszcze dobrze podnosiło te sztabki, to nie miałbym pretensji.. Ale skoro kur** to podnosi 1 na 5 sztabek, a reszta ja musze, no to ja kurna dziękuję.. Z*******a zajebistość. Proszę o jakąś radę, żeby to ogarnąc, albo podac linka do normalnego autopickupa i instrukcje obsługi ;) Z góry dziękuję. 

PS. Wie ktoś czemu mnie tak często wywala, kiedy dropie to na KamerModzie.. ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...