Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chodzisz na balety?

N3R4

Czy chodzisz na balety?  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chodzisz na balety?

• Tak.
      20
    • Nie.
      31
    • Jestem za młody/stary.
      5
    • W mojej okolicy nie ma baletów.
      2
    • Nie wiem co to jest.
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejść, zapłacić 15 za wejście, 5 za szatnie, następnie przy barze wydać kolejne 20zł, żeby zamówić coś co nie jest całkowitymi szczynami, poudawać, że się tańczy na parkiecie, w kiblu próbować nie wpaść na jakieś dymające się zwierzęta po czym uwędzić się w tej jebanej klitce zwanej palarnią?

Nie, dziękuje. Wole puby lub plenery w dobrym towarzystwie.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Pewnie, że chodziłem :< :( !.

To było dawno dawno temu, kiedy miałem no nie wiem z 11 lat zawsze marzyłem aby zalożyć na siebie sukienke i rajstopki <3 i te buciki

Po 2 miesiącach mamusia zapisała mnie na balet ja sie strasznie z tego cieszyłem musiałem wymienić swoje gatki :3

Po miesiącu ...

Szalałem na parkiecie jak Chuck Norris Gdy skakał przez okno w filmie Strażnik z Teksasu w odcinku 24 !

Kochałem to ! Uwielbiałem tuliłem całowałem parkiet wąchałem nóżki .. pewnego dnia

wyjebali mnie z klubu, bo miałem owłosioną pachę ! :(

wąchajcie moje pierożki skur*ysyny !

WRÓCE NA PARKIET I POKAŻE WAM!

JAK SIĘ TAŃCZY BALET S*KI

Opublikowano

czasami ale tylko pod namowa kobiety, nie rajcuja mnie lupucupanki

@paxonzzzz ty swag masz cos z mozgiem.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...