Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pisze tego posta ponieważ dostałem dziwnego bana. Mianowicie gdy chce się zalogować na konto na stronce MT2 to pisze, że jestem zbanowany, a do gry się moge normalnie zalogować ????

Czy mógłby ktoś to wyjaśnić ???

Z góry thx. Będą + lub jak ktoś chce -

Opublikowano

Zostałeś zbanowany.Wejdź na pocztę i tam będziesz miał wiadomość że dostałeś bana za co i do kiedy.Na tego emaila co masz na nim to konto

Opublikowano
Wystąpił błąd!

Jesteś zbanowany

To tyle. Gdy chce wejść na konto na metin2.pl tak pisze, a jak chce wejść do gry do moge się normalnie zalogować :huh: :huh: :huh: :huh:

Opublikowano

co wy pierdolicie za głupoty że sie potwierdzi i wgl?... haha jak tu jest ban to i tu automatycznie to chyba jasne jak budowa cepa co nie?;d a autor topicu po prostu chciał nabić posta :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Ban to ten post to tylko powód jak ktos wcześniej napisał do nabicia posta ponieważ mogę dodać od siebie że dostałem kilka banów które wiązały się z zablokowaniem konta w grze i na stronie. A jak dostałeś bana na 20 lat to nie dali ci go za przeszkadzanie w expie albo kradnięcie yang poprzez podnoszenie (z) :P tlyko za expbota ,fish bota może SH

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Wielkie dzięki all, mam teraz bana na 20lat. WIELKIE THX !!!!!!!!!!!!!

Było trzeba wogóle tematu nie zakładać a nie teraz płaczesz i żalisz się do wszystkich, lub po prostu blefujesz by nabić posty...

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...