Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Więzienie za hackowanie gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na pewnej stronie z grami online multiplayer kilka osób założyło sobie team i od kilku miesięcy udostępnia tam hacki do gry. Przez te hacki prawie wszyscy gracze mają już miliony rozegranych gier, mimo że grali co najwyżej kilkaset razy, kilku graczy straciło konta (bo ten team wykorzystując bug w rejestracji kont zarejestrował na nowo konto admina i zaczął banować) i występuje tam ogromna ilość innych nadużyć. Właściwie każdy sobie nawzajem może psuć statystyki przez te udostępnione hacki. Słyszałem, że admin tej strony z grami wniósł niby sprawę do sądu o destabilizowanie pracy serwera. Czy to jest możliwe, żeby pójść do więzienia za hackowanie gry? Ja też tam dużo kombinowałem. Nikt nie włamał się do serwera, ale nadużycia były naprawde duże.

Opublikowano

Dużo graczy cheatowało? Jeżeli tak, to życzę mu powodzenia w pozywaniu tysięcy ludzi. Jedynie martwiłbym się na miejscu twórców tych cheatów.

Opublikowano

wątpię żeby za to były jakieś kary

KaMeR1337 ma publiczną strone z cheatami do Metin2 i nie ma przez to żadnych problemów

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nikt nie bedzie sie sadzil z cheaterami..

Co najwyzej z tworcami cheatow w ekstremalnych przypadkach

Ale warpie by ich znalezli, a nawet jesli pewnie sprawa zakonczylaby sie umorzeniem

Opublikowano

Temat do zamknięcia, okazało się że chodzi o to że oni postawili jakieś boty na stronie o zarabianiu pieniędzy i admin grozi im sądem a nie chodzi o te hacki w grze, też mi się to wydawało dziwne. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...