Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić ten zestaw?

xMisi3g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zestaw może być 

grac na ultra w te gry pewnie będziesz mógł ale nagrywać na ultra w full hd raczej nie 

Opublikowano

za słaby jeżeli chcesz nagrywać w 1080p. Grafikę bym ci radził r9 290 jak już, a procesor jednak lepszy by było i5 lub i7 ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

za słaby jeżeli chcesz nagrywać w 1080p. Grafikę bym ci radził r9 290 jak już, a procesor jednak lepszy by było i5 lub i7 ;)

what? ten xeon niszczy każdą i5 4 gen i jest na równi z i7 bez oc

Opublikowano

Czyli wszystko dobrze, mogę zamawiać? Na ultra nagrywanie to aż tak bardzo mi nie potrzebne, na wysokich by się dało nagrywać? :)

Opublikowano

przeciez ci napisalem co zrobic by zmiescic sie w budzecie, wiec imo zbedne pytanie

branie xeona i r9 280x po prostu nie ma sensu

Na wypoku mi pisali, że jakbym miał brać droższą karte, to że R9 290 :/

Opublikowano

jakos zbytnio mnie to nie interesuje

ja ci mowie jak ja bym to zrobil, jak mowilem da sie to lepiej zlozyc i ci podalem jak to zrobic, mozesz sie do tego zastosowac, nie musisz

­

Opublikowano

jakos zbytnio mnie to nie interesuje

ja ci mowie jak ja bym to zrobil, jak mowilem da sie to lepiej zlozyc i ci podalem jak to zrobic, mozesz sie do tego zastosowac, nie musisz

dobra, pozmieniałem, mam aktualnie tak: http://www.morele.net/inventory/info/vQDMEK/

tak w ogóle, jaka jest różnica między tamtym xeonem, a tym i5? zmiana na lepsze, czy gorsze?

Opublikowano

buda na brutusa m25, m23 to bieda, lepiej z1 jesli juz

no tracisz hyper threading, a w grach niewielka roznica rzedu moze 5 fps maks. tylko ze tu i tak bedziesz miec wiecej fps niz na poprzednim zestawie bo miedzy 280x a 970 jest przepasc

­

Opublikowano

Nie mogę znaleźć brutusa m25 na morele :O

A lepsze byłoby połączenie i5 4460 + R9 290 czy i5 4460 + GTX970?

Opublikowano

970 niszczczy 280x a między xeonem a 4460 nie uświadczysz tak duzej roznicy dopóki nie dojdziesz do maksymalnego obciązenia procesora (latwo tego nie zrobisz)

Opublikowano

jak nie masz zamiaru podkrecac karty to tak, jest ok

pamietaj ze po zarejestrowaniu jej do 28 dni po zakupie mozesz uzyskac 5 lat gwarancji zamiast 3

­

Opublikowano

Dobra, dzięki.
Jest ten kod promocyjny na morele, że montaż za 1 zł i wysyłka za darmo.

Dobrze tam montują? Brać?

Tak w ogóle, zasilacz odpowiedni? Wszystko się zmieści do obudowy? Co sądzisz o karcie graficznej?

Zamawiać?

Opublikowano

tutaj moja propozycja ode mnie 

http://www.morele.net/inventory/info/KZBNqJ/

-masz tutaj cichszą lepszą chłodzoną

-płyta główna tania ale karta za to lepiej chłodzona 

-do tej obudowy napewno się zmieści 

z3 to to samo co z1

ogolnie to ciecie kosztow by wsadzic karte bo tak, zotac jest dosyc cieply, ale jak nie mamy zamiaru krecic + 5 lat gwarancji to wychodzi ze to okej karta

a zestaw co podales jest ok

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...