Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gta v a "farmienie" hajsu.

hanys94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko, ma ktoś jakiś sposób na szybkie wbijanie hajsu ? ;/z góry dzięki :)

Opublikowano

napady i misje (te gwiazdki)

Powiesz mi jak ogarnąć ten napad ? jak go zrobić ? bo kurde gram w to od niedawna i serio nie mam pojecia :C

Opublikowano

Musisz mieć 12lv i luksusowe mieszkanie, wtedy odezwie się do ciebie Lester i będziesz miał pierwszego, wprowadzającego Heista.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Jeśli już zrobisz wszystkie 5 głównych napadów to polecam ogarnąć 3 ogarniętych ludzi i robić ciągle 5 napad ( napad na pacific standard )

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Ja jak potrzebuje "na szybko" gotówkę, to najczęściej zabieram się za tryb Walka o Przetrwanie.

Nie jest możesz najszybszą formą zarobku ale po przetrwaniu 10 rund zgarniamy całkiem niezłą sumkę, bez problemu możesz grać sam. Na każdej "mapie" są fajne miejscówki gdzie jesteś w stanie sam przetrwać i wygrać. Przy okazji szybko podniesiesz umiejętności strzeleckie swojej postaci.

Jeśli masz znajomych, to możesz skorzystać z jakiś glichy na sprzedaż aut, o ile jeszcze działają na aktualnym patchu.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

A w między czasie, możesz sprzedawać auta - łatwe 9k co 45 minut, bez żadnej spiny.
(Ja sprzedaje gdy czekam na znajomych itp.)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...