Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnderBox

SongoYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo(1).png

informacje(3).png

» ADRES IP: EnderBox.PL

» SLOTY:  500

» AUTORYZACJA: PREMIUM / NON - PREMIUM

» WERSJA: 1.7.2,1.7.4,1.7.5

» TYP SERWERA: survival, easyhc, creative, skywars

» STRONA: EnderBox.PL

administracja(1).png

Własciciel Songo

HeadAdmin TheAdrianPL2

Admin Viaderk0

Developer Maqes_

Helper Niepokroo

Helper Pankolor

ssy.png

ss1.png

ss2.png

ss3.png

dlaczegomy(2).png

Serdecznie zachęcamy do wejścia na nasz serwer, ponieważ panuje tu miła atmosfera, administracja również jest miła. Staramy się dodawać coraz więcej nowości jak np. disco zbroje, boyfarmer, zombie bossy które zostały dodane nie dawno i cieszą się popularnością na serwerze. Drop jest dopasowany, taki by nikt nie siedział długo nad zbroją. Mamy własny Item-Shop i w nie dalekiej przyszłości własną strone, która jest już kodowana. Można tam kupić przedmioty na gildie, czy np. zestaw zbroi do pvp. Mamy również konta VIP, które mają własne zestawy, które są opisane w Item-Shopie. Ostatnio dodaliśmy tzw. "VIP-Room" w którym jest enchant, kowadła oraz skrzynki w których są itemy takie jak emeraldy, mikstury na szybkość. Zachęcam do obejrzenia naszego serwera, gdyż staramy się nad nim jak najlepiej. Cały czas, tworzymy nowe tryby serwerów byście mogli spędzić u nas czas z kolegami, bądź samemu. Nasz rekord graczy na starcie to 700 osób online! Liczba graczy w godzinach szczytu to około 300

Opublikowano

No nie wiem. Jak dla mnie to nic nowego. Kopia serwerów, których są tysiące...

Kopia serwerów? Serwer istnieje od 2013 roku.... <333

Ale się pośmiałem :).  

Opublikowano

Poszukujecie może team speaka dla Swojego serwera?

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Prezentacja jest okey, jednak bardzo mało zapoznałem się z serwerem. Moglibyście opisać nowości na EasyHC oraz Survivalu. Polecam także abyście zrobili Skyblock (dobry skyblock). Podajcie drop ,który panuje na 2 serwerach. 
Jak na razie brak informacji oraz brak oceny.

bmqxnpM.png

Opublikowano

>> Darmowy ViP <<

Co zrobić, aby zgarnąć darmowego ViP'a ?

Wejść na serwer EnderBox.pl >> Zalogować się /login <hasło> >> Wejść na serwer Creative >>
BUM darmowy ViP!

Event trwa do godziny: 18:00

@SongoYT - Pozdrawiam :)

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Opublikowano

Poszukujecie może team speaka dla Swojego serwera?

Już mamy. tx

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...