Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@gredier

Widze ze serwer polegl po miesiacu ;/ Jest mi z tego powodu przykro ale to w duzej mierze zasluga administracji. Zwykla reklama u ytbera czy reklama na mpcforum myslisz ze cos da? Ja obecnie mam 10 gotowych do gry graczy ktorzy na becie po 10h ze mna spedzali (lol ze im sie chcialo). Jeden koles az pol roku mial zapisane ip i wbil zaraz po zalaczeniu domeny, zbuduj relacje z graczami dbaj o nich a oni okaza ci szacunek i pomoga bo 10 stalych graczy to w najgorszym razie 20 nowych kont na serwrze. Nie tryb tutaj jest waszym minusem tylko brak zainteresowania ze strony administracji. Forum też czytałem i swoje wiem. Wiem ze nie ma duzego wyboru gdy sie rekrutuje graczy na modow ale chociaz trzeba zachowac jakies granice. Bez tego nawet super mapa budowana x czasu i pluginy choc nie wiem jakie byly autorskie i jaki bys mial talent nie dadza rady utrzymac graczy. Nie nie poradze jak sie zareklamowac, to w tych czasach zbyt cenna informacja. Z powodzeniem teraz prosperuja zwykle survivale bez dzialek ale z udogodnieniami prowadzone przez chociaz troche ogarnieta administracje.

Jesli tego nie zrozumiesz to zycze Ci powodzenia w tworzeniu nowego *super trybu*

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Inaczej, nie opłaca się tego trzymać. Tworze swój własny tryb gry. P.s 3 miesiące :) tyle stoi maszyna. Ogólnie minecrafta się nie opłaca tworzyć, jeśli nie ma się własnego pomysłu. Ja mam i to mega, lecz musiałem wyłączyć serwer, by mieć gdzie pracować zaczynawszy od przerobienia silnika.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...