Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bluzy męskie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chciałabym kupić bluzę swojego chłopakowi, lecz nie wiem gdzie można kupić takie fajne typu np "The One" albo jakieś "NSZ" i nie drogie.

Nie chce bluz z Croppa i Housa, patrzyłam i są brzydkie.

Opublikowano

Godna na pewno, bo ceny bluz po 319,00zł to masakra jakaś, weź idź do pracy gdzie zarabiasz te 1500 miesięcznie i wydaj 320zł na bluzę.;p

Czekam na więcej informacji.

Opublikowano

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0260814002.htmlcoś takiego ??

Ja najbardziej polecam coś  w ten deseń.http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0141645002.htmlJak jest dobrze zbudowany to nic więcej nie trzeba.

Często liczy się piękna prostota niżeli brzydackie wzorki.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Nie wiem czego Ty oczekujesz jak chcesz zamówić ubrania typu streetwear takie jak The One to, czy inne SSG to w takich cenach oscylują. To samo NSZ (Narodowe Siły Zbrojne, tak?). Takie bluzy zawsze tyle kosztują. 

Jeżeli chcesz znaleźć coś fajnego w dobrych cenach to zajrzyj na takie sklepy jak H&M, C&A, Reserved, Diverse.

Opublikowano

Narzekasz na ceny, rozumiem... może podaj ile chcesz maksymalnie wydać na bluzę?

Albo po prostu wejdź sobie na allegro wpisz jakiś przedział cenowy i coś wybierz, przecież to Twój chłopak więc powinnaś wiedzieć mniej więcej co mu się spodoba.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

dodam jeszcze, że jak masz kupić bluze do 130 zł to nie wydawaj lepiej tego, bo to jest k***a wyrzucenie pieniedzy w błoto.

wydaj te 3 stówki na bluze i masz materiał elegancki i fit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...