Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 na Androida

RSon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź jak wygląda tibia na PC a jak wygląda na telefonie, później zadaj sobie to samo pytanie odnośnie Metnia :p

Opublikowano

Sprawdź jak wygląda tibia na PC a jak wygląda na telefonie, później zadaj sobie to samo pytanie odnośnie Metnia :P

Tyle, że Tibia i Tibia ME to są dwie osobne gry :P

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Tyle, że Tibia i Tibia ME to są dwie osobne gry :P

Wiem, wiem ale jaka różnica :P

na zegarki zróbcie metina to pogramy razem  :)

Na smartsracza i ogień! 

Opublikowano

Sprawdź jak wygląda tibia na PC a jak wygląda na telefonie, później zadaj sobie to samo pytanie odnośnie Metnia :P

Tibia? Piksele na PC czy piksele na androidzie różnicy nie robią. :D Poza tym to prawie nie ma wymagań systemowych, więc odpali się na wszystkim. Do tego sterowanie z góry, czyli na telefonie idzie lajtowo sterować. Nie można tego porównać z metinem.

Opublikowano

Jeżeli miało by coś takiego powstać, to na pewno nie bazując na aktualnej grafice i wyglądzie mt2, tylko jakaś osobna gierka, mocno okrojona i przystosowana pod androida :) (coś na zasadzie np league of angels)

Pomysl nie wykonalny wdlg mnie :)

Niewykonalne :D

W szkołach by się chciało grać co :D

Po co cokolwiek mieli by "mocno okroić" ?Ta gra ma tak żałośnie słabe wymagania, że by 4 klienty poszły spokojnie na dzisiejszym sprzęcie. 

GTA San Andreas ma większe wymagania niż metin2 i rockstart wydał ją na androida i (UWAGA) zamiast ją okroić, ulepszył grafikę i modele.

Większość pisze cokolwiek i powtarza po innym, żeby nabić posta. btw jest już dużo gier mmo 3d w czasie rzeczywistym na androida więc jest to wykonalne ale bardzo dyskomfortowe.

Druga kwestia jest taka, że ani wygodnie ani opłacalnie. Gra już idzie na coraz większe dno, więc po co teraz inwestować w to, aby przepisać ją na androidy ? Gracze przez to nie wrócą, tym bardziej, że na androidzie hacków nie odpalisz. Chyba, że by wypuścili nową wersje metina TYLKO na androida, to by mogło im wyjść. Ale gameforge ma pełno innych gier więc co go obchodzi stary metin ?

Pasjonat
Opublikowano

Po co cokolwiek mieli by "mocno okroić" ?Ta gra ma tak żałośnie słabe wymagania, że by 4 klienty poszły spokojnie na dzisiejszym sprzęcie. 

GTA San Andreas ma większe wymagania niż metin2 i rockstart wydał ją na androida i (UWAGA) zamiast ją okroić, ulepszył grafikę i modele.

Większość pisze cokolwiek i powtarza po innym, żeby nabić posta. btw jest już dużo gier mmo 3d w czasie rzeczywistym na androida więc jest to wykonalne ale bardzo dyskomfortowe.

Druga kwestia jest taka, że ani wygodnie ani opłacalnie. Gra już idzie na coraz większe dno, więc po co teraz inwestować w to, aby przepisać ją na androidy ? Gracze przez to nie wrócą, tym bardziej, że na androidzie hacków nie odpalisz. Chyba, że by wypuścili nową wersje metina TYLKO na androida, to by mogło im wyjść. Ale gameforge ma pełno innych gier więc co go obchodzi stary metin ?

Na androidzie hacków nie odpalisz? Jesteś w błędzie, a i hacki nie stanowią o popularności i rozchwytywaniu gry.  :P Co mają wymagania do samej rozgrywki i klawiszologii? Pełno przycisków na ekranie musiałoby być, bo skille są dostępne cały czas. 

Pisanie postów to nic dziwnego, w końcu to forum i można wyrażać swoją opinię popartą argumentami.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Pytanie nie powinno brzmieć czy się da lecz czy się opłaca. Owszem że się da i to bez problemu. Co więcej jeśli ktoś by się podjął i zrobił to z głową oraz porządnie to nawet można było by grać na jednym serwerze używając i komputera i telefonu/tabletu zwłaszcza że są source zarówno klienta jak i serwera. A jak by kogoś fantazja poniosła to by mógł silnik przeportować na Jave i też by można było grać na aktualnym launcherze tylko pytanie "PO CO??"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ci co piszą, ze jest to niewykonalne nie wiem skąd sie urwali ... Od dawna wiadomo, że dzisiejsze telefony mają wystarczającą moc obliczeniową by unieść obecne systemy operacyjne, a taki metin? Moim zdaniem dla ludzi chcących, znających sie na tym to żaden problem. Tylko jak kolega wyżej po co.

Opublikowano

Pomysł dobry, ale niewykonalny. Klikanie skilli palcami..

Opublikowano

Pomysł dobry, ale niewykonalny. Klikanie skilli palcami..

A na kompie  czym wciskasz? penisem? xDD Palcem wciskasz klawisze więc na to samo wychodzi. A takie np expienie czy oddanie biologa to idealnie by działało. Na bank da radę takie coś zrobić skoro wyszło GTA SA, Hearthstone i inne. Coś tam widziałem Mortal Kombat X ale nie wiem jak tam to wygląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...