Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 na Androida

RSon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gracze :)

z sentymentem wspominam tą grę. Zastanawiam sie czy przy obecnej technice dałoby się stworzyć priva i przerobić go na androida .

czy jest sens się w to bawić? czy byliby gracze i czy serwer przynosił by jakiekolwiek zyski?

Opublikowano

Nie ma takiej mozliwosci. Przy obecnych umiejętnościach niektórych osób, coś takiego powstałoby juz dawno, gdyby było wykonalne.

who cares?

Opublikowano

Jeżeli miało by coś takiego powstać, to na pewno nie bazując na aktualnej grafice i wyglądzie mt2, tylko jakaś osobna gierka, mocno okrojona i przystosowana pod androida :) (coś na zasadzie np league of angels)

igNMhIy.png

Opublikowano

Ja myślę, że owszem jest taka możliwość przeportowania gry. Z tym, że wymagałoby to dużo pracy a poza tym żeby stworzyć wygodne kontrolki i gesty pod różne rzeczy w grze, to trzeba by sie mocno napracować. Sprzęt mobilny z wysokiej półki ma wystarczajace parametry żeby pociągnąć tak banalna gre ale nie ma sensu marnować czasu na pół obumarłą grę której czasy świetności się już mimo wszystko skonczyly.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Myślę, że wersja na androida byłaby bardzo niewygodna ze względu na sterowanie dotykiem. 
Ale jeżeli bylaby to bardzo ograniczona wersja np. bez konia, bez skili etc, to pewnie miałoby to jakieś prawo bytu.

Ogólnie nie przepadam za grami mmo na androidzie, dlatego ogółem jestem do tego pomysłu nieprzekonana. 

Opublikowano

Na tablecie sterowanie byloby rownie denne mimo tego, że rozmiary ekranu są większe... wyobraź sobie expienie + używanie skilli, w miedzyczasie bonowanie itemow i pisanie z innymi...nie wspominając już o potach czy PVP albo misjach czasowych... no way

Opublikowano

Wystarczy wgrac system na Tableta :

https://www.youtube.com/watch?v=R2TH73QjqA0

~Up Nie wypowiem sie nawet na wasz temat ;/

Go... wiecie i posty tylko nabijacie ;/

Bez sensu bo to jest tylko pulpit zdalny, więc komputer musi być włączony i tablet musi mieć dobry sygnał sieci wifi, żeby zniwelować lagi, które i tak będą występować. Więc lepiej już jest grać na kompie.

Opublikowano

Ale zeby to chodzilo to musisz miec kompa z metki3m odpalonym i wifi w tel wiec nieoplscalne.Bo bez kompa tego nie odpalisz na samym tel.Bo tel nie otworzy ci pliku exe

/niereg. sygna

Opublikowano

Pobierasz tv na telefon/tableta łączysz się z pc i robisz co chcesz w tym przypadku grasz na dowolnym serwerze metin2.

Opublikowano

Bez sensu, nadawało by się to jedynie do wystawiania sklepu bo raczej byś na tym nie poexpił. Jak byś niby sterował? A na dodatek na takim małym ekranie..

Pasjonat
Opublikowano

Metina nie będzie na takim ekranie, to zbyt rozbudowane. Sklepy, ekwipunek, dodawanie bonów, używanie mikstur. Nie dałoby się tego robić, tym bardziej jednocześnie expiąc i używając mikstur (wyłączając autopotę) Jeśli chcecie mieć coś takiego na androida to musicie poszukać innego tytułu. ;)

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Nawet gdyby takie coś powstało to sobie wyobraź, jak niewygodne by to było. 
Zresztą ludzie już dawno by takie coś zrobili przy tej technice.

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Dobrą opcją mogłaby być apka na tobół, wybierasz sobie co chcesz z eq i stawiasz tobół przez androida hehe :)

Da się grać :) Nawet przez tzw. Team Viver.

Te nabijanie postów...

Nie ma takiej mozliwosci. Przy obecnych umiejętnościach niektórych osób, coś takiego powstałoby juz dawno, gdyby było wykonalne.

A co jeśli te osoby jeszcze o tym nie pomyślały? :D

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...