Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otorz tak.. posiadam woja 56 lvl body all skile na 17 weszly.. aura,berek,wir miecza.

chce kupic 100kk tu: http://www.allegro.pl/item1021631189_100kk_yang_metin2_metin_deimos_endurion_elares.html

i teraz pytania...

czy moge kupic od tego ziomka bezpiecznie?

czy na 56 lvl za 100kk kupie pro-kozackie eq?

co kupie za ta kase ? i czy starczy na all

prosze o porady co kupic na taki lvl za taka sumka. :/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@UP

Nikt nie daje yangów przez opcje "handel" bo jest to niebezpieczna forma, zazwyczaj wszyscy sprzedają je za pomocą tobołka.

@Topic

Kupuj od muchy, aż takiego pro-kozackiego eq sobie nie kupisz, ale jakieś kupisz zna pewno, smoczą +9 sobie kupisz z kd defa +3, z biał złota brąze bez bonów lub srebrną +9, riba +9 byle jakie śr, żelazny hełm +9, może i na ebo +9 starczy ale wątpię.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

@sketchy? b. z b. złota buhahaha 80kk sama branza... smocza+9 z kd+3 lub czyste (speed, def+3) 20-25kk ebo+9 - 20-25kk srebrna 15kk zelak 10kk buty 1,5k hp 8kk naszyjnik też lub polecam na 54+7 za 3kk i jakaś iglica+7 - 5kk 91kk wydasz + okrągła +7 3kk i bojowa+6 albo pięciokątna+5 nno do pvp ;d i ci reszta na poty zostanie

Opublikowano

za 100kk bym kupil sobie napewno smocza +9 (defa +3) jakiegos ribka +9 ebo +9 zelak +9

i moze jakas branza +8/9

pozniej jak sie dorobisz kupisz sobie b.z.b.z+8/9

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czytałem o MuchaOgame... podobno 80-85% transakcji z nimi kończy się banem... Wiesz co zrób? Noob charem jak ci tak zależy... Ja bym nie radził, ale jak kto woli. A najlepiej tej samej godziny kup noob charem EQ i Fastem przerzucaj bo po 2-3h pewnie ban...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Dziwne, bo ja od muchy kupiłem 50kk mainem i żadnego bana :)

A kto mówił o 85%, że się bana dostanie, radzę złapać coś twardego i pieprznąć się w czoło.

H00xer0.png
Opublikowano

Dokładnie jak up mówi: u muchy zagrożenia nie ma, polecam robić postacie 1 Lv, a dopiero potem przerzucać zakupione Yangi na naszą główną postać (należy to robić szybko gdyż regulamin mówi jasno, że postacie niskopoziomowe z dużą ilością Yang są kasowane wraz z Yangami, ale chyba każdy się wyrobi w czasie pięciu minut lub nawet pół godziny z tym...

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

lepiej przetrzymaj ta kase doexp do 61 na jakims srednim eq potem sie baw w eq bo teraz to nie masz po co tracic kasy na jakis szmelc a i tak na 61 to boga +8 koszt max 20kk z kd ma sporo wiecej defa niz smocza:)

@edit

i wolal bym ci kupic jakas tarcze na 61+9 lwia albo budda jak do expa koszt max tez 20kk bo okragla +6 do 61 ci spokojnie wystarczy na bo a i tak ci cos dropnie zawsze jakis zab czy cos wiec dozbieraj kasy i kup pro elo eq na 61+

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...