Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla kolegi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, na wstępie chciałem powiedzieć, że to brat potrzebuje prezentu i piszę w jego imieniu. (powiedział mi o nim troche) przekupił mnie, dał mi hajs, a ja musze znaleźć coś co mógłby kupić. xD

Są w 1 gimnazjum, więc nie chce odpowiedzi typu "książeczka z bajkami".

I nie piszcie o głowie konia, piłce do grania czy inne, bo mieszkam troche kilometrów od miasta i póki dojechałby do galerii i znalazł prezent to by już było po.

Z tego co brat mi mówił, to jego kolega interesuje się piłką nożną i wrestlingiem.

Myślę, że prezent do 100 zł powinien starczyć.

Opublikowano

Może zestaw piłkarski, czyli szal, czapka, bluza itd.?
Widzę, że ogółem sportem się interesuje, więc przyrząd do ćwiczeń też pewno dałby rade. (np. hantle)
A właściwie kto powiedział, że prezent musi być powiązany z zainteresowaniem? Trzeba zwyczajnie pomyśleć co komu by się podobało. Pójdź do sklepu i popatrz po półkach. Niektórym się podoba zegarek, innym paletki do tenisa, jeszcze innym ubrania, jeżeli ktoś lubi chemię "Zestaw alchemika".. Pogłówkuj. :) 

Opublikowano

Będzie ciężko wybrać odpowiedni prezent, bo nie wiem co ten kolega lubi. W jakie gra gry? lol, cs:go? Może ucieszyłby się właśnie z takiego wirtualnego prezentu? Jeżeli miałbym polecić książkę to polecam Ojca Chrzestnego. Według mnie jest to obowiązkowa lektura dla każdego mężczyzny, która pokazuje ponadczasowe wartości. Perfumy według mnie odpadają. Zegarek? Bulshit. Pewnie i tak będzie sprawdzał godzinie na telefonie, jak to było w moim przypadku w jego wieku.

Tak więc: jakieś fanty do gier lub gry. Jak ma jakieś konsole to możesz kupić dodatkowego pada (jeżeli mu brakuje). MP4 lub słuchawki.

Opublikowano

Jeśli się interesuje piłką nożną to można by było kupić koszulke z jego ulubionym zawodnikiem badź koreczki bo to już lato:D Tak w ogóle to najlepszym prezentem będzie coś co sam wymyśli, Może jakaś gra typu FIFA.

sygna.png?i_dim=1366x768&app_id=web-clie

Opublikowano

­Może książka biograficzna jednego z lepszych piłkarzy?

http://www.empik.com/messi-historia-chlopca-ktory-stal-sie-legenda-caioli-luca,p1084549289,ksiazka-p

Na przykład Messi-ego.

Jutro on ma urodziny, a empik troche daleko.

Wódka, napijecie się razem

Oni (mój brat i jego kolega) są w 1 gim. xD

Będzie ciężko wybrać odpowiedni prezent, bo nie wiem co ten kolega lubi. W jakie gra gry? lol, cs:go? Może ucieszyłby się właśnie z takiego wirtualnego prezentu? Jeżeli miałbym polecić książkę to polecam Ojca Chrzestnego. Według mnie jest to obowiązkowa lektura dla każdego mężczyzny, która pokazuje ponadczasowe wartości. Perfumy według mnie odpadają. Zegarek? Bulshit. Pewnie i tak będzie sprawdzał godzinie na telefonie, jak to było w moim przypadku w jego wieku.

Tak więc: jakieś fanty do gier lub gry. Jak ma jakieś konsole to możesz kupić dodatkowego pada (jeżeli mu brakuje). MP4 lub słuchawki.

Książke? Dla 1 gimnazjum książki są "passe". :v

Jeśli się interesuje piłką nożną to można by było kupić koszulke z jego ulubionym zawodnikiem badź koreczki bo to już lato:D Tak w ogóle to najlepszym prezentem będzie coś co sam wymyśli, Może jakaś gra typu FIFA.

Nawet gdyby miałby jechać do tej galerii to w tej galerii nie ma koszulek, a jak są to po 500 zł. FIFe akurat on ma. xD

Może zestaw piłkarski, czyli szal, czapka, bluza itd.?

Widzę, że ogółem sportem się interesuje, więc przyrząd do ćwiczeń też pewno dałby rade. (np. hantle)

A właściwie kto powiedział, że prezent musi być powiązany z zainteresowaniem? Trzeba zwyczajnie pomyśleć co komu by się podobało. Pójdź do sklepu i popatrz po półkach. Niektórym się podoba zegarek, innym paletki do tenisa, jeszcze innym ubrania, jeżeli ktoś lubi chemię "Zestaw alchemika".. Pogłówkuj. :)

Jest w 1 gimnazjum, nie o taki sport chodziło. Interesuje się piłką nożną, bieganiem i wrestlingiem.

Podrobioną koszulkę FC Barcelony ;D 

xDDD Podrobione są tak rzadkie jak kosa w csie.

Brazz acc

Platyna lepsza. :v

Opublikowano

Nic mu nie dawaj, kasa ci zostanie i nie będziesz miał problemu z wyborem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepszy prezent to praktyczny prezent. Kupcie mu jakiś kozacki, skórzany portfel i tyle, na pewno będzie zadowolony.­ To, że interesuje się wrestlingiem i piłką nożną nie znaczy, że ma zbierać z tego tytułu fanty. Co on, sześcioletnia dziewczynka żądająca różowego pokoju w lalki barbie?

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...