Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LazyBot 3.3.5

lalalaZAtlantis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wczoraj znalazlem w necie LazyBota 3.3.5a . Odrazu mowie ze nie wiem jak sie nim obsługiwać i nie jestem pewien czy dziala. Odpalilem go na serwerze Sunwell  wcisnelem start boting i niby cos tam robilo ale nie do konca dzialalo ale jestem prawie pewien ze to pewnie moja wina bo nie umiem go dobrze ustawic. Jeśli ktos jest obeznany w takich żeczach to prosilbym o podanie instrukcji (pw lub nizej) czy cos w tym stylu jak ustawic bota na zbieranie skałek ,roslinek  czy expienia.

download:

xyz

Pozdrawiam 

Kupuj twoje ulubione GRY bez podatku vat i zaoszczędź nawet do 40zł.

https://www.g2a.com/r/thecheapest  -​ Overwatch

Opublikowano

Zanim ustawisz powinieneś mieć w paczce screena gdzie pisze co ustawić, keybindy, behaviour(zachowanie) w combacie, waypointy itd..

Opublikowano

No właśnie nic nie ma . Znalazlem kilka filmow na YT gdzie tlumacza jak sie posługiwac tym botem , niestety nie mówią po polsku ani po angielsku wiec nic nie rozumiem lecz po kilku h troche ogarnelem o co w tym biega lecz nadal nie wiem co trzeba zrobic aby bot zaczoł atakowac moba a dokladniej chodzi mi o pull wystarczy ze podswietle moba ( nacisne lewym przyciskiem myszy) i bot juz automatycznie podbiega i zaczyna bic moba uzywajac skili jakie ustawilem lecz haczyk jest w tym jak ustawic bota zeby sam "podswietlil moba" i zaczol go bic 

Kupuj twoje ulubione GRY bez podatku vat i zaoszczędź nawet do 40zł.

https://www.g2a.com/r/thecheapest  -​ Overwatch

Opublikowano

1. Mozna skan?

2. Jak to uruchomić? Za każdym razem jak włączam wyskakuje białe okienko które przechodzi w szare i znika ? WUT ?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Do autora: jak nie znasz angielskiego to po co się bierzesz za takie coś? Bez angielskiego to musisz translatora google używać co krok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...