Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad a Pad do PS3

Marshall.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Parę dni temu zakupiłem używaną PS'kę bez pad'a.I mam kilka pytań z nim związanych więc od razu przejdę do sedna sprawy.

Zastanawiam się jaki pad kupić z pewnością nie będzie to oryginalny ponieważ nie mam zamiaru tyle hajsu wyłożyć.Czy warto kupić pad z media expert z kablem ? Nie zależy mi na wygodzie, widziałem także pady na allegro bezprzewodowe za 30-40 zł i nie wiem czy warto je kupić. Nie zamierzam dużo grać, więc pad nie byłby za bardzo 'katowany'.Pady bezprzewodowe zazwyczaj są z pełnym okablowaniem i niby kompatybilne z PS'ką ale nie wiem czy warto zaufać sprzedającym na allegro czy kupić w media expert z kablem.

@Edit

Interesuje mnie pad max do 40zł.

Łutututu!

Opublikowano

Jeśli TV jest duży, to jednak lepiej będzie jak kupisz sobie jakiegoś bezprzewodowego, przynajmniej nie będziesz musiał siedzieć około 2m od TV.

Do 40zł kupisz pada bez i na kablu, jednak ich trwałość oraz wytrzymałość baterii pozostawia wiele do życzenia. Proponuje na początku odwiedzić allegro oraz olx i szukać używanych dobrych padów i je licytować do 40zł, a nóż jakiś dobry Ci się trafi.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...