Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dogry.pl opinia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

mam pytanie co do strony d***y.pl

Chodzi mi o to na czym polega ta strony i czy się opłaca z niej korzystać i np. niby ile czasu może zająć zdobycie 5€ na steam ??

Opublikowano

Zbierasz tam punkty przez granie w gry (reflinki tam dają swoje) lub inne rzeczy, a później wymieniasz to np na rp do lola czy coś. Ja dzięki temu kupiłam sobie jeden skin w lolu.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

na mam 2100 punktow a zbieram rzez okolo 3 tygodnie, ale gram w gry 2 razy w tygodniu ... ( około) W jeden dzien zarobilem maks 800pkt

Opublikowano

Na początkach istnienia tej strony wystarczyło zrobić 1 rzecz, by zgarnąć od razu całą pulę... Teraz stronka się rozrosła i przynosi korzyści dla twórców...

Stronka jest wypłacalna, ale trzeba poświęcić trochę czasu, by napchać im trochę kieszeni i samemu zdobyć pkt ;) W każdym razie nie warto kupować nic za sms u nich... Nagrody są prawdziwe, więc nie masz się czego obawiać... Tylko troszkę czasu musisz im sprzedać  :D

wLvS201.png
Opublikowano

Ja juz wymieniłem u nich 3 razy RP za 2k pkt a tylko odpowiadam i się loguje :) Ostatnio chciałem porobić zadania z gier, ale chyba jakiś problem z odznakami mają.

Opublikowano

Działa, ale zbieranie jak się modkiem nie jest tam wymaga czasu i pracy ;)

Refy, pisanie na ich forum, imprezy, z tego punkty idą, aczkolwiek zebranie za pisanie porządnych ilości punktów graniczy z cudem :P

Opublikowano

Na początek zadania w grach, potem można te ankiety porobić, z nich po 20k pkt ludzie zbierają ;_;.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...