Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad od xboxa na PC

gadus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka ;) Mam małe pytanko ... Otóż posiadam owego pada, wiem co i jak jest potrzebne do podłączenia go do PC. Niestety nie posiadam magicznego Microsoft Xbox 360 Wireless Receiver ... I tutaj pojawia się moje pytanie, rozmawiałem o tym ze znajomym, który kiedyś też bawił się w grę na padzie na PC. On uparcie twierdzi iż da się podłączyć takiego pada przy pomocy WiFi, tzn antenki czy czegokolwiek... Ja sam nie jestem przekonany, wydaje mi się że pad i wifi działają na innych pasmach, aczkolwiek wolałbym się upewnić, specem w tej kwestii nie jestem. Osobiście posiadam TP-Link Wireless USB Adapter, czyli zwyczajną antenkę WiFi, czy istnieje jakakolwiek możliwość podłączenia tego pada do PC przy pomocy antenki ? Czy jest to po prostu mit, a ja muszę po świętach udać się do sklepu po normalnego, oryginalnego Wireless Receiver ?

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...