Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarne tło...

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda tak:

v7rm6z.jpg

Nie mam pomysłu jak to naprawić.

Miałem to na starym komputerze, nic nie pomagało, nawet reinstall systemu. Problem sam zniknął po pewnym czasie. Teraz na nowym komputerze zalogował się brat (ostatnio logował się do lola jak miałem ten problem na starym komputerze) i problem powrócił <-- wtf?

Mi się wydaje, że problem nie tkwi w kliencie lola tylko bardziej gdzieś w internet explorer? Chociaż próbowalem już przywracać ustawienia fabryczne. Usuwać części klienta (znalazłem na stronie lola poradnik które), instalowałem też od nowa lola. I nic... 

Opublikowano

Skoro przy jednym logowaniu jest normalnie, a przy drugim już nie.... Hmmm no z pewnością jak się brat logował (przy mnie) musiał coś usunąć.

Weźcie najpierw przeczytajcie to co napisałem, ok?

Ja jestem zalogowany jest ok, wylogowałem się. Brat się zalogował i jest czarno

Opublikowano

Powinno działać, chyba że korzystasz z języka niedostępnego normalnie na danym serwerze.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to po zmianie języka miałem ten sam problem. Zmień w cliencie język, następnie wejdź do gry i znowu wróć do wcześniejszego w celu odświeżenia strony.

Opublikowano

Powinno działać, chyba że korzystasz z języka niedostępnego normalnie na danym serwerze.

Na EUNE korzystam z angielskiego.

Z tego co pamiętam, to po zmianie języka miałem ten sam problem. Zmień w cliencie język, następnie wejdź do gry i znowu wróć do wcześniejszego w celu odświeżenia strony.

Właśnie tak sobie przypominam, że jak brat się logował to zmieniał sobie z english na polski i właśnie wystąpił ten problem. Ale przecież już nie raz zmieniałem język, serwer. Teraz na próbę zrobiłem tak jak napisałeś, zmieniłem na Cestine zalogowałem się, wylogowałem się zmieniłem na English i nic dalej to samo.

Opublikowano

Polecam poszukać tematu o bugach w 5.8, jednym z najbardziej inwazyjnych błędów jest właśnie złe wyświetlanie się grafik klienta gry.

Opublikowano

Polecam poszukać tematu o bugach w 5.8, jednym z najbardziej inwazyjnych błędów jest właśnie złe wyświetlanie się grafik klienta gry.

Nieeee raczej nie. Mam to już chyba od 5.6 albo 5.5. A tak poza tym to miałem to samo w sezonie 4.

Opublikowano

Czyli nikt nie pomoże? Jak napisze do supportu to pewnie dostane jakąś gotową formułkę żeby zrobić repair albo reinstall, chociaż im napisze, że już to robiłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...