Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczęcie gry

Eternish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdyż mam trochę czasu, chciał bym pograć se w ta gierke, dla fanu,

nie znam tej gry, nie wiem co sie w niej robi, wiec moje pytanie,

Na jakim servie"oczywiście globalu" zacząć,"bo jeszcze nie ogarnelem który lepszy Global polski czy amerykański,, i jakie sa, bo czytałem na forach o tej grze :"

i jaka profesja jest dobra, zeby nie była zbyt trudna, ale tez nie zbyt łatwa,

taka pod expa :)

i co powinienem wiedzieć o tej grze?, jestem nowym graczem, wiec chciał bym poznać trochę ta gre, resztę mam nadzieje ze w grze poznam,,

z gory dziękuje za stracony czas przeznaczony na odpisanie,,

oczywiście jak byl juz taki temat, to przepraszam ale nie ogarnelem tego forum jeszcze

Opublikowano

No więc tak, masz do wyboru globala Europejskiego albo Amerykańskiego. Jeśli już masz grać na Europejskim, to wybierz polski serwer "BARUS". (Ja polecam oczywiście amerykańskiego globala, nie ma żadnych ograniczeń na handel, czat itd.).

Co do klasy postaci.. polecam Ci na początek wziąć jakąś postać która daje sobie bardzo dobrze radę w PvE Solo, czyli np. Kleryk, Templariusz.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

ok dziekuje ci za odpowiedz :)

jak polecasz amerykanski, to sproboje :D

ok to zobacze, poczytam o templariuszu i kleryku i wybiore, dziekuje,

Opublikowano

ok dziekuje ci za odpowiedz :)

jak polecasz amerykanski, to sproboje :D

ok to zobacze, poczytam o templariuszu i kleryku i wybiore, dziekuje,

Nie ma za co, jeśli będziesz chciał wiedzieć coś więcej, pisz śmiało.

Polecam na amerykańskim globalu serwer Israphel.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

wlasnie mnie cos na aiona natchenlo

gdzie grac. zalezy mi na najwiekszej liczbie polakow, jaka klasa ( najlepiej mi sie zawsze gralo lucznikiem) dla poczatkujacego.

i takie pytanie bo jak zaczynam w cos grac to lubie wydac na to kase , mam zamair wydac do 25 euro nie wiecej, co sobie kupic na poczatek ze sklepu premium najelpiej, bo troche tego jest...

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Aion serwer EU - Barus

\/           \/             \/

wlasnie mnie cos na aiona natchenlo

gdzie grac. zalezy mi na najwiekszej liczbie polakow, jaka klasa ( najlepiej mi sie zawsze gralo lucznikiem) dla poczatkujacego.

i takie pytanie bo jak zaczynam w cos grac to lubie wydac na to kase , mam zamair wydac do 25 euro nie wiecej, co sobie kupic na poczatek ze sklepu premium najelpiej, bo troche tego jest...

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

ok dziekuje :) zaczelem grac na serverze Barus " gdyż najwięcej polakow tam gra " jak bd mial pytania zwroce sie na pw ok?:D

temat mozna zamknąć,

jak by ktos chcial pograć " moj nick zetrish"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...