Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem wielka ścina

SUAdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem.

Po jakims czasie(zawsze inaczej), po wejsciu do gry, gra się zacina tak, że nie moge NIC zrobic, jedyne co mi zostało to ALT+CTRL+DEL.

Co zrobić w tym wypadku? Help :c

Nagradzam limitem!

@Edit

pomógł reinstall systemu, do zamknięcia.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Hmmm myślę że może to być związane ze spójnością plików gry po aktualizacji . Na Twoim miejscu bym sprawdził spójność plików . Jak to zrobić? Wchodzisz w Steam>Biblioteka>PPM na CS:go>Właściwości>Pliki Lokalne>I na samym dole Sprawdź spójność plików gry . Jeżeli wykryje jakieś błędy w plikach powinno samo je od nowa pobrać . Jeżeli to nie podziała niestety nie wiem :)

Opublikowano

Nie pomogło. Czekam na dalsze propozycje

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Opublikowano

Dalej nic. Chodzi o to, że CS po różnym czasie się nagle zacina, nic się nie da zrobić, klikne raz w niego i przestał działać. Pomocy :/

7ltRHSP.png

Opublikowano

reinstall systemu pomogl, do zamknięcia :)

7ltRHSP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...