Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayHub

Marcin455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przewidywana jest jakaś reklama poza mpcforum?
Czy na stracie serwera planujecie jakiś event na survivalu/ skyblocku chociażby zwiększenie dropu na jakiś czas?

Opublikowano

mogli byscie dodac jakies niewiem kurde misje na skyblock . jakies itki na gildie lub to zwykly surival z LWC ?

Pomyślimy nad tym coś dodamy

Opublikowano

xyz

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Witajcie ;)

Poszukujecie może aktywnego administratora / moderatora posiadającego umiejętności pisania skryptów ? ;)

Nagrywam też trochę na youtube i mam aktualnie ok. 670 widzów. Pod filmami mam ok. 400 wyświetleń.

Mógłbym pomóc z rozwojem serwera minigames.

Czego oczekuję?

- Miejsca do pokazania mych umiejętności oraz rozwoju serwera. Wracając do tematu youtube mógłbym załatwić paru youtuberów pokroju 300-1000 widzów z aktywnością.

Jeżeli mi zaufacie zrobię wszystko aby ten serwer był jak najlepszy.

[Dopisek]

Jeżeli posiadacie / będziecie posiadać komunikator głosowy to chętnie mogę porozmawiać.

Opublikowano

@ref

Zapraszamy Dzisiaj jak będzie dużo graczy zrobimy event.

Do rozdania mamy po 4 Vipy i SuperVipy na każdym serwerze.

Event około 19:00 :) :) :) :) :) :)

Proszę wchodzić tym ip na serwer

mc.plyhub.pl

Zapraszamy

Opublikowano

Nie podoba mi się, kolejna pseudo sieć serwerów, która wypada źle, zero pomysłów, tylko jak zwykle muszą być te: Survival`e, SkyBlock`i itp. również nad spawnem widać się za bardzo nie przyłożyliście, jak i nad prezentacją. 

Opublikowano

Serwer prezentuje się bardzo przyzwoicie. Ma dopracowaną mapę i miłą administracją, która zawsze pomoże w potrzebie. Miłym zaskoczeniem był również brak lagów, które zdarzają się tylko sporadycznie. Pewnym minusem jest natomiast brak większych eventów.

images.jpg

Opublikowano

Serwer prezentuje się bardzo przyzwoicie. Ma dopracowaną mapę i miłą administracją, która zawsze pomoże w potrzebie. Miłym zaskoczeniem był również brak lagów, które zdarzają się tylko sporadycznie. Pewnym minusem jest natomiast brak większych eventów.

Eventy będą jak będzie więcej graczy a tak w ogóle dzięki za opinie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...