Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypt Minecraft na informacje o vip/svip.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak chciałbym wam dzisiaj zademonstrować krótki skrypt na informacje o VIP/SVIP.

1.Pierwsze co musimy zrobić to zainstalować plugin skript (najnowszą wersje) http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skript/files/84-2-1-2/.

2.Gdy serwer już rozpakuje plugin, wchodzimy w folder Skript>>Scripts.

3.Następnie tworzymy notatnik i wrzucamy do niego ten kod http://pastebin.com/hf8ifBKN.

4.Gdy ju wrzuciliśmy ten kod zapisujemy jako nazwa.sk (trzeba pamiętać o rozszerzeniu .sk (ponieważ bez niego skrypt nie zadziała)

5.Dalej restartujemy skrypt w konsoli lub na serwer komenda /sk reload all lub /sk reload nazwa.sk

6.Jest to mój pierwszy skrypt więc proszę o wyrozumiałość.

Komendy:

/info

/info vip

/info svip

Uprawnienia:

rangi.info

Opublikowano

Powiedz mi. Czy ty żartujesz? Ale tak szczerze?­ Jezzuniu, kolejny bezsensowny g***** skript ;3 Uwielbiam to ;)

1/10

Opublikowano

japierdole kolejny bezsensowny skrypt ktory nikomu sie nie przyda

@anty @Blezur (odpowiedz na poziomie mpc)

genialny skrypt zawsze takich chcialem zrobic 

na pewno urzyje go na swojim serwerze na kturym mam tylko skrypty bo pluginy lagujom a skript nie

morzesz jeszcze dodac jakie som dostempne rangi 

Opublikowano

Powiem ci tak, ja sam próbuje się odzwyczaić od skryptów, i coraz mniej ich stosuje, lecz doceniam kogoś pracę bez względu w czym jest napisana.

Lecz tej pracy nie powinieneś nawet publikować a zostawić dla siebie.

Jeżeli każdy publikował by swoją 1 pracę, to forum było by pełne bezsensownych tematów.

Napisz skrypt jakiego jeszcze nie ma w necie, albo plugin takiego typu, to będzie inaczej to wyglądać.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Nie chce nikogo obrazac, ale nawet jesli sie uczy to nie powinien wstawiac czegos tak banalnego, bo tylko psuje sobie reputacje. Jak ma zamiar bawic sie w te mody to niech zaskoczy wszystkich i sie poduczy miesiac, a dopiero potem strzelic cos niebywalego.

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Bez zaglądania w kod mogę się domyślić że są tam same "send" i zwykłe wiadomości.

Skrypt na poziomie mocno podstawowym, nic wielkiego, no ale każdy od czegoś zaczyna ;)

Lecz nie każdy także

udostępnia swoje pierwsze prace

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...