Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dodanie Don't Strave do forum.

Skoxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SzjnYj7.png

Witam w dzisiejszym tematcie chciałbym przekonać administracje do

dodania na forum grę Don't Starve.

Więc rozpoczynając Don't Starve jest przygodową grą akcji z grafiką opartą na komiksach. Jest to gra na platformę Windows. Data premiery Don't Starve to 23 kwietnia 2013 ale gra nadal się rozwija i ciągle przynajmniej raz w miesiącu jest nowa aktualizacja. Don't Starve także ma wile swoich odmian takich jak:
,,Don't Starve Together (Don't Starve Razem)" lub ,,Don't Starve Reign of Giants (Don't Starve Panowanie Gigantów)".
Don't Starve przez pewien czas nie posiadał trybu wieloosobowego ale od czasu Don't Starve Together to się zmieniło i dana wersja gry jest aktualnie w Beta update. Dodatkowo autorzy gry do Don't Starve Together dodali opcje połączenia jej z Don't Starve Reign of Giants co daje nam godziny a nawet tygodnie świetnej gry. 
W grze są także opcje dla developerów, którzy od niedawna dzięki modo chcą ulepszać tą grę. Na forum z pewnością znajdą się osoby, które zechciałby zaprezentować swoje modyfikacje. Z gry nagrywa także kilku Polskich znanych YouTuberów takich jak:

W Polsce Don't Starve się dopiero rozwija ale mam nadzieje że przybędzie więcej graczy. Don't Starve daje wiele możliwości takich jak tworzenie serwerów, tworzenie modów, a wkrótce własnych textupacków" więc powinno to zwabić nowych użytkowników. Mam nadzieje że choć trochę przekonałem administracje i zapraszam do komentowania tematu.

Opublikowano

SzjnYj7.png

Witam w dzisiejszym tematcie chciałbym przekonać administracje do

dodania na forum grę Don't Starve.

Więc rozpoczynając Don't Starve jest przygodową grą akcji z grafiką opartą na komiksach. Jest to gra na platformę Windows. Data premiery Don't Starve to 23 kwietnia 2013 ale gra nadal się rozwija i ciągle przynajmniej raz w miesiącu jest nowa aktualizacja. Don't Starve także ma wile swoich odmian takich jak:

,,Don't Starve Together (Don't Starve Razem)" lub ,,Don't Starve Reign of Giants (Don't Starve Panowanie Gigantów)".

Don't Starve przez pewien czas nie posiadał trybu wieloosobowego ale od czasu Don't Starve Together to się zmieniło i dana wersja gry jest aktualnie w Beta update. Dodatkowo autorzy gry do Don't Starve Together dodali opcje połączenia jej z Don't Starve Reign of Giants co daje nam godziny a nawet tygodnie świetnej gry. 

W grze są także opcje dla developerów chcących ją ulepszać od niedawnego czasu do Don't Starve można dodawać mody co doda na forum wielu nowych developerów od ,Don't Starve. Z gry nagrywa także kilku Polskich znanych YouTuberów takich jak:

W Polsce Don't Starve się dopiero rozwija ale mam nadzieje że przybędzie więcej graczy. Don't Starve daje wiele możliwości takich jak: Tworzenie serwerów, Tworzenie modów, Wkrótce: ,,Własne TextuPacki" więc powinno to zwabić nowych użytkowników. Mam nadzieje że choć trochę przekonałem administracje i zapraszam do komentowania tematu.

Jak najbardziej jestem za. Lubię Don't Starve, trochę się o nim dowiem.

graphic.png

Opublikowano

A nie ma jeszcze takiego działu? Jeśli nie to warto dodać, gra szybko staje się popularniejsza.

Za.

Opublikowano

Być może mój głos niewiele znaczy, ale jestem na TAK

Gra jest bardzo wciągająca i trudna zarazem. Mimo iż została wydana niecałe 2 lata temu, to wciąż ma pokaźny "fanbase"

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Znowu ta propozycja który to już trzecia czy czwarta? ja jestem na nie z tego względu że gra nie jest tak popularna i nie widziałem żadnego zainteresowania tą grą. 

Opublikowano

@Stalker.

Wybacz ale to jest pierwsza (Moja) propozycja dodania Don't Starve jeżeli widziałeś więcej takich propozycji to znaczy że jest zainteresowanie tą grą. A pozatym wielu youtuberów z niej nagrywa i gra w nią wielu polaków.

Opublikowano

Nie widzę problemu, może być. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Temat uważam za zamknięty gdyż Don't Starve jak napisał mi administrator zostanie dodany do forum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...