Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Kilka propozycji.

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam parę propozycji. Jest ich trochę, więc piszę w jednym temacie, żeby potem hejtów nie było, żem spamer itp.

1. ShoutBox

Proponuję dodać ShoutBox'a na forum, aby użytkownicy mogli się ze sobą porozumiewać na bieżąco.

2. MPC Game

Kolejnym moim pomysłem, jest stworzenie gry przez MPC Coders Team. Moim zdaniem byłoby to świetne urozmaicenie forum.
3. Pojedynki w MineCraft

Następną moją sugestią będzie założenie Subforum w dziale MineCraft gdzie będą pojedynki 1vs1, 2vs2 itd. Będzie się to niestety wiązać z kosztami, które będą potrzebne do założenia serwera, no chyba, że użytkownicy by się umawiali na publicznych serwerach. Jest to podobne do Pojedynków w LoL'u i w CS'ie.

4. Strona MPC.pl

Proponuję dodać stronę forum. Będzie tam możliwość wykupienia rang typu Gold Member, Black Member itp. Można by tam zakupić np. like, bądź pozbyć się zbędnych punktów ostrzeżeń. Dodatkowo można tam umieścić listę banów, która automatycznie się aktualizuje, gdy np. ktoś dostanie bana. Będzie tam powód, czas, dla kogo, przez kogo itp. Jest to kolejny, nie najgorszy dodatek na forum. Niestety, też będą z tego koszty, ale może i nawet zyski.

Jak na razie to na tyle z moich sugestii. Czekam na Wasze opinie, możecie również ocenić ten pomysł.

Opublikowano

1. Nie, byłby za duży SPAM, nawet z ograniczeniami.

2. Nie, codersi powinni opiekować się stroną. Jeśli chcesz grę która powstała z udziałem MPCForum to zajrzyj do MPC Mobile.

3. Neutral, napisz do moderatorów, oni powinni o tym zadecydować.

4. Nie, bez sensu.

Opublikowano

1. Publiczny shoutbox dla takiej ilości userów? Nie.

2. A po co komu gra? Nie.

3. Nie.

4. Kupno nagrody? Kupno like? Kupno -%? Nigdy, nie. 

f

Opublikowano

1. Przy średniej ilości userów online 2k publiczny SB nie ma prawa bytu. Ponadto za bardzo obciążyłoby to serwer.

2. Codersi teraz o dziwo nie są martwą grupą i coś robią. Poza tym nie sądzę, by w tej grupie było specjalnie osób uzdolnionych w takich sprawach.

3. Cały dział nie jest potrzebny, ewentualnie moderatorzy mogą zrobić taki temat(jeśli uznają to za słuszne)

4. Kupowanie plakietek/lajków/-%? Chyba kpisz. To forum nigdy nie miało być komercyjne.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Witam. Mam parę propozycji. Jest ich trochę, więc piszę w jednym temacie, żeby potem hejtów nie było, żem spamer itp.

1. ShoutBox

Proponuję dodać ShoutBox'a na forum, aby użytkownicy mogli się ze sobą porozumiewać na bieżąco.

2. MPC Game

Kolejnym moim pomysłem, jest stworzenie gry przez MPC Coders Team. Moim zdaniem byłoby to świetne urozmaicenie forum.

3. Pojedynki w MineCraft

Następną moją sugestią będzie założenie Subforum w dziale MineCraft gdzie będą pojedynki 1vs1, 2vs2 itd. Będzie się to niestety wiązać z kosztami, które będą potrzebne do założenia serwera, no chyba, że użytkownicy by się umawiali na publicznych serwerach. Jest to podobne do Pojedynków w LoL'u i w CS'ie.

4. Strona MPC.pl

Proponuję dodać stronę forum. Będzie tam możliwość wykupienia rang typu Gold Member, Black Member itp. Można by tam zakupić np. like, bądź pozbyć się zbędnych punktów ostrzeżeń. Dodatkowo można tam umieścić listę banów, która automatycznie się aktualizuje, gdy np. ktoś dostanie bana. Będzie tam powód, czas, dla kogo, przez kogo itp. Jest to kolejny, nie najgorszy dodatek na forum. Niestety, też będą z tego koszty, ale może i nawet zyski.

Jak na razie to na tyle z moich sugestii. Czekam na Wasze opinie, możecie również ocenić ten pomysł.

1. Nie, nie powstanie shoutbox dla zwykłych userów.

2. Z takim pomysłem kieruj się do liderki MCT, ale nie licz zbytnio na pozytywne rozpatrzenie tej sugestii.

3. Nie.

4. Lista banów jest - dział Zbanowani. Kupowanie rang to okropny pomysł, to mają być zasłużone nagrody. A jak dostajesz warna, to znaczy, że złamałeś regulamin i musisz się poprawić, a nie kupować -%.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

1. Nie da się prowadzić rozmowy przy ograniczeniu 1 wiadomość/minuta.

2. Pograłbym w coś pokroju Flappy Bird z zaznaczonymi wynikami innych użytkowników forum.

3. MC to nie gra PvP, jestem na nie.

4. Soon™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...