Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy macie jakieś haxy do NosTale? Poszukuję głównie sh ale inne tez sie przydadza. daje + i 5

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

on przyspiesza cala gre a ja chcialbym np tylko atak albo chodzenie

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

on przyspiesza cala gre a ja chcialbym np tylko atak albo chodzenie

przyspiesza atak i chodzenie ale nie przyspiesza np dialogów i sprzedarzy w sklepie - tego co robią inni gracze. Nie słyszałam o hacku, który przyspiesza wybiórczo np tylko atak

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdy użyjesz cheat engine, aby zwiększyć prędkość chodzenia lub ataku, po chwili Cię wyloguje. Jest hack umożliwiający szybsze poruszanie się tzn. teleportowanie

prawdopodobnie. Znalazłem go na youtubie. Nazywa sie TELEPORT HACK NOSTALE tylko jest pewne ale. Plik jest wrzucony na jakiś http://fileml.com/0F6W83

link do filmu NOSTALE TELEPORT HACK

Nie wiem co o tym sądzić. Co o tym sądzicie? Mógłby ktoś to pobrać i wrzucić na coś innego?

1517585546.png

Daj + za internet :D

Opublikowano

bo tam tylko Ty odpisałeś a tutaj jest więcej "zainteresowanych" i może ktoś by pomogł ale już i tak znalazłem to na normalnym uploadzie ;]

1517585546.png

Daj + za internet :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...