Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer wspólnoty MPC?

FireWork12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma jakiś poradników?

Nie instalowałem nigdy na vps nic więc sam zbytnio nie pomogę

Jest jeden, ale do desktopowej wersji linuxa.

Napisałem nawet temat w dziale linuxa na mpc o tej sprawie.

yP8u02L.png
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywala jeszcze inne błędy, chyba :D z tego co jest w logach 

Evaluate Error: No such file or directory

?

Po serwerze - zablokowali vps'a. U nich to człowiek nie może nawet w dosowanie się pobawić xD

Witam,

tylko Pan się przyczynił do spadku jakości dla innych klientów poprzez wysyłanie ponad 100 tyś pakietów na sekundę oraz zużycie całego pasma.

yP8u02L.png
Opublikowano

Marzenia legły w gruzach, już tak się cieszyłem :(

Podali mi też problem dlaczego serwer nie działał. Potrzebna była wirtualna karta graficzna, której ten serwer nie obsługiwał, a inny, na którym by wszystko działało przy podobnych parametrach to kilkakrotnie większy wydatek, więc i tak nie miałoby to większego sensu :/

yP8u02L.png
Opublikowano

@Czmiel twój awatar wyraża co pomyślałem w pierwszej chwili po przeczytaniu. Szkoda. Może jednak znajdzie się jakiś lepszy hosting.

YWs0T7n.png

Opublikowano

Mam dobrą wiadomość. Robię serwer do Minecraft'a dla sieci serwer, a przyszłości również hostingu i zaproponowałem im postawienie serwera Unturned na ich maszynie. Jeżeli się zgodzą, to do końca dam wam tutaj znać. 

Serwer będzie niestety nastawiony na pieniądze z Vip'ów :/

yP8u02L.png
Opublikowano

Wielka szkoda, już się nastawiłem na grę, byłby to jakiś pretekst do powrotu gry w Unturned przed końcem bety. :P

@ѕнσ¢кωανє powodzenia w zbieraniu funduszy na serwer, jak coś się ruszy to daj znać.

Skoro nici z planów to zawieszam temat. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...