Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o połączeniu skyblocka i mcmmo?

Mrroczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samo mcMMo na skyblocku nie będzie czymś innowacyjnym, jednak może się to sprawdzić. Sam z ciekawości chciałbym pograć na takim skyblocku żeby zobaczyć jak sprawuje się takie połączenie.

Opublikowano

Dla mnie to jest bardzo ciekawe, kiedyś grałem na serwerze skyblock z mcMMO. Dało to takie zalety że np za pomocą mączki robiło się te duże drzewo z 4 sadzonek i ścinało na raz, ale chciałem się zapytać tez innych o zdanie. Mob arenę mam jak i survival games i mwParkour.

Opublikowano

Co w tym ciekawego? Laczycie jakies skyblocki z survivalem poprzez portale i inne bajery, a sie okazuje, ze na skyblocku gra wiekszosc, zas survival swieci pustkami. Rownie dobrze mogles napisac "ejj chopaki bo hce zrobic 2 serwery jeden z skyblock a drógi z mcmmo co sondzicie"

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Okej, rob sobie tego skyblocka, ale to byl przyklad, ze ludzie tworza serwery z teleportami pomiedzy skyblockiem, a np survivalem i jest bardzo slabe. Lepiej zrobic juz te 2 gry i napisac strone z forum, a po prawo panel z serwerami. Tak bedzie wygladac o wiele profesjonalniej.

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Jest to złym pomysłem. SkyBlock to całkiem inny tryb, a mcMMO sprawuje się bardziej na survivalach ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...