Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś ciągnie z powrotem do Metin2

Orzi:3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bujda na resorach. Nie ma szans na wybicie się? To po co w ogóle coś administracja ma robić skoro nowi gracze mają zerowe szanse?

Postać niszczy klimat. Ciekawe, co tym klimatem według Ciebie jest? Ludzie niszczą klimat, nie taki dodatek; a przez ten update więcej ludzi weszło na serwer, więc im się to opłacało, także też błąd.

Tak może więcej ludzi weszło na serwer zobaczyć tą postać ale gdy zaczęli nią grać to 95% osobom zbrzydła ta postać i stracili chęć do dalszej gry.

Mówię tak, ponieważ sprawdziłem to na około 14 kolegach. 12 na 14 odeszło po tym jak Likon został dodany a 2 powiedziało że w miarę ujdzie nim gra. 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Pasjonat
Opublikowano

Takie uzasadnienie nijak się ma do ogółu graczy. To zależy i od wieku konkretnej osoby, i od 'zainteresowania' grą itp. Nawet jeśli komuś likan się nie spodobał to mógł grać dawnymi postaciami i tu się nie zmieniło nic, a ludzie, którzy weszli tylko dla likana właśnie zwiększyła liczbę ciekawych.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Gra ktoś na PL'u jeszcze? Jak tak, to prosiłbym ss'y z m1 tortugi jinno i samosa :) tak z czystej ciekawości jak to wygląda teraz..

Byłem kilka dni temu i powiem Ci, że miasto nie jest puste ale nie jest też nie wiadomo jak zawalone. To już jednak nie ten metin co kiedyś... pograłbym od nowa na serwerze +3k graczy :)  

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Pasjonat
Opublikowano

Byłem kilka dni temu i powiem Ci, że miasto nie jest puste ale nie jest też nie wiadomo jak zawalone. To już jednak nie ten metin co kiedyś... pograłbym od nowa na serwerze +3k graczy :)

To zagraj na womie, do tego masz jeszcze pełno serwerów, różnorakich, od easy do hardów. Nigdy nie będzie taki jak kiedyś, bezsensowna dyskusja. Wszystko się zmienia.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...