Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam

szzalk12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo moj kuzol gra w tibie ja w metin2 chciałbym też grać w tibie ale niewiem oco w tym lazi tu leci jakis Dragon I jebie go jakis backback no niewiem HELP

21191.jpg

32325.jpg

21571.jpg

4016.jpg

19456.png

26814.png

22499.gif

DAJ -

Opublikowano

Jest to głupia gra 2d polecam Metin2,LastChaos,Lineage2,Rohan Tibia to zuo wciągniesz się i zobaczysz jak pojdą twoje oceny w dół

Opublikowano

nie graj w tibie bo to wciągające gówno. ja zaczełem grać i żałuje ^^

zbyt duża sygna

Opublikowano

Ciekawe jak ty grales, to czy wiedziales co to jest sklilling, jak sie to robi, gdzie sa questy itd. Bez czyjejs pomocy bedzie ci ciezko, a poza tym nie obrazam! Jakbys nie zauwazyl, to wlasnie takie osobniki w tym wieku, nosza super outfity i lubia spamowac ci na priv "Daj itams". Pograj na harmonii

szatankurde.gif
Opublikowano

Heh tibia snmierdzi niewiem po co na nia stracilem rok ale z drogiej strony nieza\luje poznalem sporo ludzi.kontaktujemy sie ,gramy razem w wr ,cs XDD z dwoma sie juz w rl widzialem .No wiadomo poczatkli byly ciezkie xDd ale moi kumple jeszcze w gim grali i mi pomagali xzD

Opublikowano

Z moich początków, pamiętam swoja pierwszą postać pierwszy hack itd. Zaczynałem po tibie 7.92, według mnie każdy powinien się uczyć na swoich błędach + jeżeli ten twój ziomek już trochę gra to może cie pouczyć, czego sie wystrzegać, taktykę walki z potworami, gdzie expić na jakim lvlu, podać ci informacji o cenach na serverze którym gra. Ja nie żałuje, że zacząłem grać ponieważ sprawia mi to radość, głownie pekowanie. Uczę się w miarę dobrze i moja ortografia chyba nie razi w oczy. Jak Tutaj jeden z kolegów podał linki, możesz o tym poczytać. Najlepiej usiądź z twoim kuzynem przy jednym kompie i pytaj go o wszystko czego nie wiesz.

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

• Dodaj nową pozycję...