Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PowerMT2 [Dedyk] [Medium]

WooDooMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to jest ? Żałosne jest to co tu zostało przedstawione.Administracja tego tworu chyba ma po 12 lat.

Admin który nie potrafi pisac,poza tym fms jest u MPC? RLY MPC k***a mać.

Prezka tak żałosna,że nawet troglodyty po trepanacji czaszki nie przyciągnie.

Za takie fuszerstwo i zniechęcenie człowieka powinni was zmagać batogami bo tych garbatych plerach i dawać codziennie po 12h czytać tę prezentacja ,kolejne 12 dawać grac na tym serwerze.

Napierdalanie w was gównem nie powinno mieć konca za takie coś.

Codziennie na śniadanie powinni wam serwować konskie wytryski.

Brak słów by wyrazić to co się myśli po ujrzeniu takiego cuda.

Dno i tyle nie polecam.

mojasygnan.png

Opublikowano

Zakochałam się w tym serwerze, wbijamy i gramy. 

Zakłada ktoś gildie ? 

prezka 10/10  <3

wolf.gif

Opublikowano

Ok na dniach pojawia sie ssy z serwera jesli ci to niewystarcza to nwm co jeszcze moge zrobic co do prezetacji jest napisane ze bedzie edytowana i ja niejestem grafikiem

Naucz się ty chłopie pisać poprawnie bo oczy rzygać mi się chce jak widzę Twoje wypociny :|

JĘZYK POLSKI TRUDNA RZECZ

Prezentacja wygląda jak feministka skrzyżowana ze słoniem i patologiczną owcą, której matką była lwica, ale mniejsza o to.

@topic

Na dniach to znaczy do kiedy można się spodziewać pełnego uzupełnienia prezentacji?

Opublikowano

Co możesz zrobić? no pomyślmy.. może prezentacje? xD

Panie wróżbito, proszę uciekać na swój serwer:-). A nie siać ferment u innych.

PS. Ciekawe, czy twój Castios przetrwa chociaż tydzień...

Popraw ss, bo nic nie idzie zobaczyć. Jeśli mi się spodoba, to wpadnę zobaczyć co i jak.

Opublikowano

Po co wstawiasz taki syf na mpc?

Nie dość, że prezka robiona w notatniku to w dodatku nic o serwerze się nie dowiedziałem.

I ta nazwa *.* Cud, miód, malina!

Za niewielką opłata z chęcią Ci udziele korepetycji z polskiego bo jak patrzę na Twoją pisownie to mnie oczy pieką.

Nie szkoda Ci było hajsu na dedyka na takie coś? Przecież  tu nikt nie zagra, prezki zrobić nie umiesz, co dopiero serwer albo reklame.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich co czepiaja sie pisowni i tu tlumaczenie co do mojego polskiego MAM DYZORTOGRAFIE co znaczy ze kiedy staram sie szbko pisac pomijam litery i polskie znaki czesto nie stosuje interpunkcji bo tak mam . Co do hejtow prezentacji niektorym obrazki dzialaja i niejst moja wina ze wam jej niewczytuje

Pasjonat
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngWooDooMT2 coś musi być skoro większości nie wczytuje, więc przeglądarek to również wina nie jest. Nie wiem co Ty na hostingi wrzucasz, bo nawet nie patrzyłem, ale nie działają obrazki. 

Nikt na Twój serwer nie wejdzie, robisz sobie antyreklamę, pokazujesz swój profesjonalizm, a coś takiego to 5 minut roboty. Prezentacja minuta, serwer - kwestia postawienia i edycji kilku plików.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich co czepiaja sie pisowni i tu tlumaczenie co do mojego polskiego MAM DYZORTOGRAFIE co znaczy ze kiedy staram sie szbko pisac pomijam litery i polskie znaki czesto nie stosuje interpunkcji bo tak mam . Co do hejtow prezentacji niektorym obrazki dzialaja i niejst moja wina ze wam jej niewczytuje

Papiery na robienie błędów masz. Teraz załatw papiery na postawienie serwera.

Opublikowano

Lepszej bajki nie mogłeś wcisnąć, masz 0 wiedzy na temat serwerów z tego co widzę..

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Kilka pytań:

-> Jaki jest adres strony / forum ?

-> Jaki jest adres serwera TeamSpeak ?

-> Kiedy ten serwer startuje ?

-> kiedy zostaną poprawione obrazki ?

On nawet nie wie co Ty się go pytasz xD prezki nie potrafi zrobić a o stronie i forum nie wspomnę co to za gówno wyjdzie ;D

@ Skąd stalki?

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...